Aktywne Wpisy

Co jest lepsze:
1. Dwa duże monitory
2. Zajebiście szeroki monitor, np: samsunga CRG9
Obecnie mam 2 duże monitory + macbook , i cenię sobie setup. 2 niezależne monitory pozwalają mi mieć różne aplikacje na raz otwarte, możliwość przewijania desktopów po monitorze itp.
A jak to wygląda jak ma się jeden monitor na #mac? Jak zmieniam desktop to zmienia mi się cały ekran czy można ustawić że np. pół monitora to
1. Dwa duże monitory
2. Zajebiście szeroki monitor, np: samsunga CRG9
Obecnie mam 2 duże monitory + macbook , i cenię sobie setup. 2 niezależne monitory pozwalają mi mieć różne aplikacje na raz otwarte, możliwość przewijania desktopów po monitorze itp.
A jak to wygląda jak ma się jeden monitor na #mac? Jak zmieniam desktop to zmienia mi się cały ekran czy można ustawić że np. pół monitora to

Film jest z 2014 roku i ma kiepską ocenę na filmwebie, ale często tak bywa w przypadku filmów będących w mojej sferze zainteresowań i potwierdza utartą opinię żeby nie sugerować się ocenami.
Ogólnie historia zaczyna się niewinnie, w miarę oglądania robi się coraz dziwniej. Twórcy filmu ociągają się z ostateczną odpowiedzią kto lub co odpowiada za ten cały burdel, i jest to super zagrywka bo ogląda się to jednym tchem. Film wciąga i trafia w 100% w mój gust. Polecam każdemu fanowi filmów typu "filmu-zagadki", thriller, bo horror według mnie to nie jest, aczkolwiek ma momenty.
Ktoś zna coś podobnego lub w bliskich klimatach?
Proszę o polecenie, bo mam dość rozpoczynania seansów i wyłączania filmu w połowie bo nuda i przewidywalność utartych schematów.
#film #filmnawieczor #thriller #horror