Wpis z mikrobloga

@Bofsky: Ja tylko raz, ale od Słowackiej strony, w Dolinie za Mnichem byłem po raz pierwszy ʕʔ
@sin89: Myślę że do -25 byłbym w stanie przenocować na granicy komfortu z tym ekwipunkiem.
  • Odpowiedz
@RAKU: czyli że wystarczy wpieprzyć się na szczyt przed zmrokiem by legalnie rozbić sobie namiot? ( ͡° ͜ʖ ͡°) jest gdzieś to w ogóle napisane czy własna interpretacja
  • Odpowiedz
@RAKU wow. I tak zupełnie spokojnie jesteś w stanie spać ciągiem ileś godzin? Nie przeszkadza ci, że gdzie tam zimnelko, zawieje, że ty na mrozie a tu wilki jakieś mogą wleźć albo nie wiem inne zagrożenia? Podziwiam bo ja bym się zsikala że strachu i przez to odmrozila tyłek (òóˇ)
  • Odpowiedz
@RAKU: omg ale przygoda () czym się ocieplałeś? Dużo warstw na sobie miałeś? Byłeś sam? Nie wyobrażam sobie czegoś takiego.
  • Odpowiedz
@RAKU: zazdroszczę bardzo, próbuje siebie wyobrazić w takiej sytuacji i niestety jestem lata świetlne za daleko, w tatrach to moja jedyna wycieczka to Giewont w sierpniu, nie mam takich znajomych, którzy by mnie wprowadzili w taką tematykę jak nocowanie w zimie na szczycie góry a ci znajomi, których mam by powiedzieli, że jestem p----------y gdybym im zaproponował eh, powiedz proszę w dużym skrócie jaka była twoja droga do tego punktu
  • Odpowiedz