Aktywne Wpisy
Kto ma tu pierwszeństwo? #prawojazdy #pytaniedoeksperta
RobertPupica +15
Jezioro ma twój zapach i twój smak
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Informacje
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Igrzyska
Ciekawostki
---------------------------------------------------------------------------------------
Co zrobić z "swoją" dziewczyną która umawiała się z tobą na wspólnego sylwestra po to by cię w ostatniej chwili wystawić informując że mega źle się czuję by iść do znajomej na sylwestra na którym zdradziła cię z innym typem? Dzisiaj ignoruję wiadomości ode mnie więc prawdopodobnie po prostu poleciała do innego ... Ignorujac ją chyba sprawie jej tylko radość a ona nie wie że ja o tym wiem... I tak. jesteśmy dorosłymi ludźmi po 20ce
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #badoo #tinder #zdrada #sylwester
I nigdy nie mysl ze jest jakakolwiek szansa na normalna znajomosc, jakies glupoty typu przyjazn po rozstaniu, kazda ex bedzie #!$%@? Ci dupe z nienawisci, laski juz tak maja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz co... Nie musisz mnie już unikać cały dniami.Wiem że byłem w stosunku do ciebie zawszę uczciwy, zawszę się starałem i mocno mi zależało by było jak najlepiej.Nie będę się bawił w jakieś wyzywanie czy coś bo to dziecinne.Poleciałaś do innej osoby będąc
w związku, latałaś na parę frontów a to tylko świadczy o tobie i dobrze że nie marnuje sobie już więcej czasu.Życzę szczczęścia w nowym roku i
Nic nie pisz, zablokuj w #!$%@? wszędzie, zyskasz szacunek do samego siebie, teraz jeszcze tego nie czujesz ale za miesiac mi podziekujesz
Z takich gówno wiadomosci zaraz sie zacznie cala rozmowa w ktorej sie rozkleisz i wyjdziesz na cipe
Blokuj ją, to będzie mniejsza pokusa żeby pisać, a jak ona się odezwie to napawaj się efektem, ale broń coś odpisywać. Taki szon nie zasługuje na nic więcej.
@Harmideron Pokazuje słabość, jeśli to jego zupełnie pierwsza reakcja na tak krzywą akcje. Jak nie chce mieć kontaktu to nie pisze do niej i tyle.
I pomyśl sobie, czy