Wpis z mikrobloga

Jako że na wykopie mamy masę doświadczonych ludzi..
---------------------------------------------------------------------------------------
Co zrobić z "swoją" dziewczyną która umawiała się z tobą na wspólnego sylwestra po to by cię w ostatniej chwili wystawić informując że mega źle się czuję by iść do znajomej na sylwestra na którym zdradziła cię z innym typem? Dzisiaj ignoruję wiadomości ode mnie więc prawdopodobnie po prostu poleciała do innego ... Ignorujac ją chyba sprawie jej tylko radość a ona nie wie że ja o tym wiem... I tak. jesteśmy dorosłymi ludźmi po 20ce
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #badoo #tinder #zdrada #sylwester
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@comamtuwpisac: Po 1 nic nie tlumacz jezeli masz pewnosc, ghosting mocniej boli. Po 2 szukaj juz sobie nowej laski

I nigdy nie mysl ze jest jakakolwiek szansa na normalna znajomosc, jakies glupoty typu przyjazn po rozstaniu, kazda ex bedzie #!$%@? Ci dupe z nienawisci, laski juz tak maja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac: I tak zrobisz co będziesz chciał, wiem, bo też to przerabiałem i nie posłuchałem rad. No ale w teorii, nie musisz jej blokować czy cokolwiek, jeśli nie przeszkadza ci jej ikonka gdzieś na aplikacjach, po prostu już nigdy się do niej nie odzywaj pod żadnym pozorem. Blokowanie na social media po takich sytuacjach jako pierwsza reakcja kojarzy mi się z dziecinadą. Jeśli ona się odezwie, powiedz jej, że wiesz
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac: Może każdego, bylem kiedys zghostowany przez laske ktorej nawet nie widzialem (tylko pisalismy) i ogólnie mialem w dupie a i tak sie zestanawialem z miesiąc co tam się jej w głowie #!$%@?ło, bo rozgrywałem to jak kasparov
  • Odpowiedz
Jak myślicie ok?

Wiesz co... Nie musisz mnie już unikać cały dniami.Wiem że byłem w stosunku do ciebie zawszę uczciwy, zawszę się starałem i mocno mi zależało by było jak najlepiej.Nie będę się bawił w jakieś wyzywanie czy coś bo to dziecinne.Poleciałaś do innej osoby będąc
w związku, latałaś na parę frontów a to tylko świadczy o tobie i dobrze że nie marnuje sobie już więcej czasu.Życzę szczczęścia w nowym roku i
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac: Nie gościu, nie pisz tak delikatnie bedziesz tego w cholere żałował, posłuchaj się zrywałem z tysiac razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nic nie pisz, zablokuj w #!$%@? wszędzie, zyskasz szacunek do samego siebie, teraz jeszcze tego nie czujesz ale za miesiac mi podziekujesz

Z takich gówno wiadomosci zaraz sie zacznie cala rozmowa w ktorej sie rozkleisz i wyjdziesz na cipe
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac pisanie jakiś żali czy wyrzutów, to najgorsze co możesz zrobić- panna takiego pokroju po przeczytaniu jeszcze utwierdził się, że zrobiła dobrze, bo byłeś dupkiem czy jak to sobie w swojej pokrętne logice wytłumaczy.
Blokuj ją, to będzie mniejsza pokusa żeby pisać, a jak ona się odezwie to napawaj się efektem, ale broń coś odpisywać. Taki szon nie zasługuje na nic więcej.
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac: No jeszcze ją przeproś za to że istniejesz. Typie, jak Cię laska puściła kantem to ją kopiesz w dupkę, i nara. Możesz jeszcze się z nią przespać przed zerwaniem, jesli lubisz dramy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac: Nie, nie jest ok. Nie pisz NIC. To jest koniec, jeśli ona nie przyjdzie z wyjaśnieniami ty nie piszesz nic, patrz mój post wyżej.
@Harmideron Pokazuje słabość, jeśli to jego zupełnie pierwsza reakcja na tak krzywą akcje. Jak nie chce mieć kontaktu to nie pisze do niej i tyle.
  • Odpowiedz
@comamtuwpisac: chłopie, jeśli masz pewność że tak było, to nie baw się w blokowanie itd, po prostu zamilcz. Nie pisz, nie dzwoń. Obojętnie co byś jej napisał i tak będzie miała z Ciebie bekę (pokaże wszystkim koleżankom). Ja wiem że korci aby coś napisać, ale to największy błąd, jedyne co możesz to odpisać jak coś napisze. Musisz być w tym wypadku twardy, kobiety to bardziej boli.
I pomyśl sobie, czy
  • Odpowiedz