Wpis z mikrobloga

na tym tagu nie ma już staroszkolniaków, kononowicza oglądałem już w 1993 roku kiedy to w 1410 roku jak walczył przeciwko adamowi stanisławowi pod grunwaldem z księciem witoldem o warszawę, o boga, o wszystko, i ostatecznie wygrał bitwę i zlikwidował ze starosielc wysypisko śmieci i przeniósł je do antoniuka, triumfując nad rafałem kosno wtrancając się, przerywając. pamiętam jak zbudowali czterokołowy pojazd samochodowy napędzany siłą mięśni, jeździli tym z pochylskim po warszawie, dupa tam że to był rower, ale pamiętam. xD pamiętam jak jego tatuś świętej pamięci walczył w trzeciej wyprawie krzyżowej pod damaszkiem odbijając wawel z rąk bandyckich morderczych należących do saracenów, a wszystko to tylko po to żeby polska była polską, ŻEBY POLSKA BYŁA POLSKĄ. wszystko to przepadło jak łzy w deszczu razem z @Docent_nauk, @boboli90210, @sw-walenty / @DiamondKing i @mavon. nowoszkolni odvyty cicho, nie znacie się na niczym.

no i pamiętam też salon toyoty, było tam iście BOMBOWO #pdk

#kononowicz #muremzawalentym #patostreamy
P.....o - na tym tagu nie ma już staroszkolniaków, kononowicza oglądałem już w 1993 r...

źródło: comment_1609348800LVakdn9w15uHv11r5oc6fy.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz