Aktywne Wpisy
Elev +358
jestem #!$%@? alimanciarzem
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
A330 +422
Oddalem drukarkę do serwisu, bo przestała drukować. Odbieram ją po naprawie i w domu zauważyłem, że Ci #!$%@? debile przykleili naklejkę ze swoim logiem z przodu sprzętu. Po prostu sobie #!$%@? to nakleili jak na coś swojego. Próbowałem to zedrzeć, ale ciężko w cholere, a i tak zostają ślady. Innymi słowy, #!$%@? mi sprzęt tylko po to żeby z przodu widniało ich #!$%@? logo. Nie podpisywałem żadnej zgody na to, #!$%@? mac.
Ten serwis to zatuszuj.pl z Bytomia - serdecznie nie polecam korzystać z ich usług.
I na prawdę #!$%@? mnie to, że są jakieś sposoby na odlepienie tego. Nie powinni tego robić bez mojej zgody.
#zalesie #oswiadczenie #bytom #druk3d
@depcioo: wyceń swoje straty i wyślij na ich adres przedsądowe wezwanie do zapłaty w terminie 1 tygodnia od otrzymania pisma. Jeżeli nie odpowiedzą na nie, to skieruj sprawę do e-sądu. Wiele problemów z januszeksami da się tak rozwiązać, bo niestety chamstwo i prostactwo nie rozumie niczego innego niż strata kasy.
To tak samo jak się oddaje coś do serwisu i mówi proszę zadzwonić albo napisać z wyceną czy z przyczyną co jest a niektóre serwisy maja to w dupie i od razu naprawiaja a potem hurr durr bo klient nie chce zapłacić. No nie chce bo okazało się że naprawa kosztuje dwa albo trzy razy więcej niż sprzęt
@jadalny_kasztan to chyba podobna sytuacja do karnych #!$%@? naklejanych na auta.
Dopóki nie nakleisz na przednia szybę i nie ograniczysz widoczności to nie ma problemu. Naklejkę można zdrapac i nie będzie śladu a więc jakby nic nie ulega zniszczeniu i nie ma czego się przyczepić prawnie.
Dworcowa 19, Bytom
Komentarz usunięty przez autora
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni:
Zgodnie z twoim rozumowaniem to mogę Ci na plecach naklejać swoje plakaty reklamowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Art. 222 §2 kodeksu cywilnego
Przeciwko osobie, która narusza własność w inny sposób aniżeli przez pozbawienie właściciela faktycznego władztwa nad rzeczą, przysługuje właścicielowi roszczenie o przywrócenie stanu zgodnego z prawem i o zaniechanie naruszeń.
Naklejenie czegokolwiek
Komentarz usunięty przez autora
@wojtek_bez_portek: Samo zamówienie drapacza i jego dojazd to juz koszty.