@rtg_: niestety ta metoda też nie działa - podpiąłem do gpay dwie karty z mbanku i przy próbie użycia do doładowania Revoluta mam przy nich komunikat "nieakceptowana'
@astronic nie, rozmawiałem teraz na czacie z @ZespolmBanku ale nie pomogli, kazali dzwonić na infolinie [edit] oczywiście nikt nie odbiera telefonu, a mi nie działają żadne płatności w necie
@debenek: ja ta sama sytuacja z kartą PKO BP. Kasę z konta pobrało a na Revolut status przetwarzanie. Wina leży napewno po stronie tego zje.... ego Revoluta
@LowcaPatoli: jednak cofam co napisałem wcześniej - doładowałem za 50 zł, pociągnęło z karty mbanku ale w revolut tego nie widać, a przy transakcji w revolucie jest info 'przetwarzanie'. Zrobiłem drugą transakcję na 200 zł, tym razem revolut się zawiesił, z karty mbanku nie sciagnęło a w revolucie 200 zł - przetwarzanie. Niezły burdel
@debenek: to tragedia jakaś. Ja doładowałem 500 i akurat teraz gdy potrzebuje tej kasy na Revolut to mają awarie. Jedna osoba z tagu pisała, że jej dodało kasę po 1,5 h
O jasny #!$%@?... PIS pomagał przemycać do Europy oligarchów z Rosji i ich bananowe dzieci a co więcej nadawał im obywatelstwo... Brawo, brawo, powinszować! #sejm #ukraina #rosja #wojna #wtf #bekazpisu #polityka
widziałem na mirko, że ktoś miał podobny problem ale jak to naprawić?
[edit] oczywiście nikt nie odbiera telefonu, a mi nie działają żadne płatności w necie
@rtg_: Mi też z Google Pay poszło. Thx.