Aktywne Wpisy
WielkiNos +77
Niektórzy mężczyźni postępują radykalnie w przypadku kiedy ich partnerka ma kolegów.
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow
A teraz na serio, bo nigdzie nie ma rzetelnego zliczenia osób:
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #
Jestem na razie sceptycznie nastawiony wobec szczepionki (nie, nie jestem antyszczepionkowiec) i chciałbym mieć ew. dupochron, jakby były obowiązkowe szczepienia.
Myślę więc czy nie zrobić więc testu igg/igm prywatnie (na przeciwciała), ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na jedno pytanie - czy jeśli wynik testu wyjdzie pozytywny to czy znowu mnie wsadzą w kwarantannę?
Bo ostatnio dużo z tym zawirowań były, czy prywatne się wliczają w statystyki, czy nie, że mają robić też badania inne niż genetyczne etc.
#koronawirus #zdrowie #pytanie #szczepienia #pytanie #covid19 #medycyna
Tylko ta zagwozdka jak nasze kochane ministerstwo zareaguje jak się okaże, że mam przeciwciała. Nie uśmiecha mi się być znowu na kwarantannie, ani wsadzać rodziny, mimo że wszyscy już zdrowi.
Nie doczytywałem się jeszcze w skuteczność/wykrywalność. Od biedy mogę zrobić nawet dwa rodzaje testów, pieniądze nie stanowią tu problemu.
Po prostu kwarantanna teraz nie jest mi na rękę...
Komentarz usunięty przez autora
A dezynfekcję wewnętrzną też dobrze czasem zrobić. Tylko jestem wybredny jeśli chodzi o odpowiednie odkażacze.