Aktywne Wpisy
wfyokyga +49
Beunos Aires
Tja88 +3
Can I fix her?
Podoba się dla mnie.
#pytaniedoeksperta #psychiatria #psychologia #tinder #rozowepaski #zwiazki
Podoba się dla mnie.
#pytaniedoeksperta #psychiatria #psychologia #tinder #rozowepaski #zwiazki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
DAC w cenie dobrej pizzy, kupiony w sumie z ciekawości
Potestuje i wrzucę recenzje jak przyjdzie
#audio #audioboners #sluchawki #audiofile #aliexpress
@Atreyu: czym będziesz testował? Wrzucisz wykresy itp?
Za to mam cały przekrój słuchawek od (też akurat chińskich) KZ ATE za 20zł po ATH W1000Z za 3400zł I inne DACi do porównania
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Za to już na superluxach za stówę słychać ogromną różnice między źródłami dźwięku, różnymi kartami dźwiękowymi czy dacami
Nie planuje tworzyć referatu na portalu branżowym, tylko dać swoje odczucia - czy warto, bo sprzęt kosztuje grosze a jest często porównywany ze znacznie droższymi dragonfly
Wrzucałem tu już wiele opisów sprzętu audio pisząc o swoich wrażeniach, od tanich
DAC to po prostu przetwornik analogowo cyfrowy, działa plug and play zasadniczo z każdym urządzeniem od telefonu, poprzez komputer z Windowsem, Maca czy boxa do TV ma androidzie
Typowa karta dźwiękowa też składa się między innymi z wbudowanego DACa, ale ma też układy odpowiedzialne za nagrywanie dźwięku (i wejście mikrofonowe), więcej gniazd i możliwość odtwarzania dźwięku przestrzennego, często
@Nemesh: o tym też słyszałem pozytywne opinie, ale rzeczywiście jest już trochę droższy, choć dalej to połowa ceny jak za jako takie Fiio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu