Aktywne Wpisy
yosemitesam +3
#ukraina #rosja #wojna
Uwaga, leci gęste. Przed Państwem Dmitrij Pieskow:
Czołgi Leopard i Abrams, które Zachód zamierza przekazać Ukrainie, spłoną tak samo, jak cały inny zachodni sprzęt wojskowy. Szkody spowodowane dostawami spadną na barki obywateli Europy, a Stanom Zjednoczonym prawdopodobnie przypadnie niezły zysk . Takie oświadczenie złożył rzecznik prasowy Prezydenta Federacji Rosyjskiej Dmitrij Pieskow.
Uwaga, leci gęste. Przed Państwem Dmitrij Pieskow:
Czołgi Leopard i Abrams, które Zachód zamierza przekazać Ukrainie, spłoną tak samo, jak cały inny zachodni sprzęt wojskowy. Szkody spowodowane dostawami spadną na barki obywateli Europy, a Stanom Zjednoczonym prawdopodobnie przypadnie niezły zysk . Takie oświadczenie złożył rzecznik prasowy Prezydenta Federacji Rosyjskiej Dmitrij Pieskow.
GoldenJanusz +3
Próbuj się dodzwonić do rodzinnego a jak nie to dzwoń na nocną opiekę wieczorem.
Nocne masz na Koszarowej (rejon śródmieścia), Kamieńskiego (psie pole), Fieldorfa (zachód i pld-zach) i Warszawska (południowy wschód i gmina czernica) - jest rejonizacja, ale dokładnych granic nie znam, jak źle zadzwonisz to przekierują, w sobotę rozmawiałam z bardzo miłymi i pomocnymi ludźmi.
@krave
Pani z rejestracji pierw mnie spławila, po drugim telefonie i przestawieniu sytuacji powiedziała,że wciśnie mnie i lekarz ma dzwonić i wystawic skierowanie, niestety do tej pory echo, jak nic się nie zmieni będę dzwonił na nocną :)
@xTortox
Okej, dostałem telefon, mały wywiad, numer zlecenia na test i automatycznie wbiło mi na IPK kwarantannę do 6.01. Teraz pytanie, czy jeśli wyjdzie mi test negatywny to kwarantannę mi zdejmą ? I czy jeśli ja mam w tym momencie automatycznie kwarantannę to obowiązuje ona także domowników ? :)