Wpis z mikrobloga

Update z biurkowego bagienka - to jest czterdziesci pare litrow kostka, serio nie jestem w stanie ogarnac, jak do takiego malenstwa mozna wpuszczac molinezje, mieczyki, zbrojniki, czy 20 ryb xD w ogole zyworodki w kostkach to jest jakas wyzsza forma sadyzmu xD Filtr mam zewn kubelek, na wewn gabki to trzeba miec specjalne nerwy ;)
Moj bojek ma sie swietnie razem z kilkoma krewetkami. Ma przyjemny syfek, krewetki tez nie narzekaja ;)
#akwarium #akwarystyka #hobby
siRcatcha - Update z biurkowego bagienka - to jest czterdziesci pare litrow kostka, s...

źródło: comment_1609112447cGzvBAuHuOAXtIJIfFWse3.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@siRcatcha: Jaką masz odmianę krewetek? Nie poluje bojek na nie? Ponadto nie zgodę się z Tobą w kwestii żyworódek, moim zdaniem na gupiki endlera jest to wystarczający litraż ( chociaż, wiadomo wymiary ważniejsze).
  • Odpowiedz
@forumakwa: no dobra endlery i to przy strasznej kontroli populacji ;) ale znajac zwolennikow zup rybnych, to kontrola populacji nie wchodzi w gre xD takie kostki to pod bojka, krewetki lub moze modrooki. Mozna kombinowac z nano rybami, ale to co odwalaja niektorzy to jak trzymanie stada owczarkow podchalanskich w M2 na osmym pietrze w bloku ;)

Krewetki mam skundlone NC (nawet jedna czarna widac w prawym dolnym rogu). Bojek
  • Odpowiedz
@Barakun91: ja znam wiecej gatunkow nano ;) szkoda tylko, ze ci ktorzy rzucaja sie na kostki ich nie znaja ;) kostka to nie kula cale szczescie, ale przypomina to terror zlotych rybek w wykonaniu coniektorych ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz