Aktywne Wpisy

sakiro12 +77
Nowy trend na tiktoku gdzie kobiety wstawiają swoje tikoki z drugą połówka która nie jest ich rodakiem(tiktoki z zagranicy), i dosłownie widziałem z 30 tiktoków polek z Niemiec z Turasem i Kurdem, i dosłownie 1 z Niemcem chociaż Niemców jest jakieś 85% XD #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 2025_02_09_18_42_49_036
Pobierz
Soothsayer +47
no moi kochani ja idę na spacer a wy opowiedzcie mi tu o swoich sukcesach minionego tygodnia
źródło: Zrzut ekranu z 2025-02-09 18-20-42
Pobierz

Idealna lektura na samotnego sylwestra.
O taki świat powinniśmy walczyć
#blackpill #ksiazki #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1609022579w6HYXjrhH0N6eUfWvtZsJR.jpg
Pobierz@eb8a: przeczytałeś to? nikt za tym nie tęsknił
@AbZu_Raymond: sorry, ale według mnie w takim świecie powstałaby inna definicja przegrywa - byłby nim normik, natomiast Chad nie nacieszyłby się byciem Chadem, bo byłoby za dużo Chadów.
@eb8a: wole takie życie niż to co jest obecnie, skoro byli szczęśliwi to gdzie problem?
@eb8a:
Ale to dwie rożne kwestie, można być zarówno szczęśliwym i ambitnym.
Albo nawet trzy różne kwestie, bo poczucie szczęśliwości to jedna z emocji, a decyzje zmiany swojego życia na lepsze magą być wynikiem chłodnej kalkulacji.
Ludzie chłodno kalkulujący bardziej kojarzą mi się ze smutasami owładniętymi jakąś myślą, gdzie efekt ich pracy przynosi im satysfakcję - w momencie kiedy mają ją zapewnioną w postaci tabletki nie muszą robić nic więcej, nic ich nie popchnie do swoich
@eb8a:
Ciekawość, obawa przed nudą, pragnienie sławy, perfekcjonizm.
Ciekawość - ok, możliwe, zgodzę się
Obawa przed nudą - nuda nie sprawiałaby dyskomfortu, bo człowiek jest ciągle szczęśliwy, nie ważne czy jest kaskaderem, czy siedzi całymi dniami przed telewizorem
Pragnienie sławy - po co byłaby ona komu potrzebna? Człowiek byłby szczęśliwy będąc kim jest obecnie, patrząc na osoby sławne nie czuły zazdrości (z definicji jest to uczucie o znaku negatywnym), która by go popchnęła do
@eb8a: za to bycie całe życie bardzo nieszczęśliwym bez 10 sekund przerwy a tak wygląda współczesny świat to jest super sprawa
@eb8a: za to w tej chwili też bym się tym nie przejął, bo świat jest już tak beznadziejny, że już nie można się bardziej smucić.
Zresztą i tak ze mną rodzice nie rozmawiają, ponieważ jestem dla nich za smutny.
W cale święta nie zamieniliśmy ani jednego słowa.