Aktywne Wpisy
wfyokyga +270
Ja chyba od 3 lata dodaję czołgi w nocy i dzisiaj niektórzy dopiero to odkryli xdd Nie bede tego tagował, dajcie mnie na czarno i się odbiertolta ode mnie, od czołgów i od nas
słuchacie rosyjskojęzycznych piosenek po 2022 czy łapie was jakaś niechęć do języka/artystów?
słuchasz?
- Nadal 50.7% (37)
- Już nie 49.3% (36)
Profesor Pindera uważa, że Joshua zdecydowanie wygra z Furym w ich ewentualnej walce unifikacyjnej. Szczerze powiedziawszy argumentacja mnie nie powaliła. Myślę że Miszkin minutę wcześniej, więcej retoryki zachował w wypowiedzi.
#boks
@markov90
Mnie Pindera oststnio mocno wkurza. Raz, ze sie mocno podpala do Miszkina, chyba podlapal to od Salety - czuc taki brak szacunku ze wzgledu np na wiek. Nie lubie czegos takiego. Dwa, ze te jego ultraciekawe anegdotki to przygotowane pod scenaiursz odcinka opowiastki, ktore kiedy opowiada niby na spontanie, a tak naprawxe sobie je przygotowal, jest to mega cringe. Dziwne, ze na boks quizie nie byl taki do przodu i
Co do wcześniejszej części wypowiedzi, również się zgadzam (bo trudno się nie zgodzić), że p. Janusz odnosi się w bardzo protekcjonalnym tonie do Miszkina. Myślę, że boli Go, że to Miszkin najczęściej miał słuszne prognozy, a nie On sam. Taki, wiecie, wjazd na ambicję. W końcu młokos utarł nosa
Zastanawia mnie tylko po co często trenuje w workach i tylko to wypaca, w zasadzie trochę poczytałem i to
Aczkolwiek nie umniejszając temu drugiemu - wydaje mi się, że będzie o wiele poważniejszym sprawdzianem od Wildera.
Komentarz usunięty przez autora