Zaprawdę powiadam wam, kupujcie fajne fury i #!$%@? albowiem nie znacie dnia ani godziny kiedy zstąpi Karyna, niepokalanie pocznie z wami kaszojada i każe wam zakupić golfa w kombi w dieslu 1.6.
@Kejran: :D Ale potem kaszojad kończy 5 lat, nie ożeniłeś się z kretynką i wtedy kupujesz furę for fun :D Dlatego mam teraz 7 osobowego kei-vana zasilanejgo połową V6 o pojemności 0.8 litra i jutro zakładam do niego kolorowe LEDy
@Kejran: wszystko się zgadza, tylko nie karyna, a Bogdan. Nie kaszojada, a prałata z parafii Zbąszyn i nie golfa kombi w dieslu, a Mecedesa S500 w sedanie
Bullshit. Kaszojad poniżej 0,5 lvl w domu a ja szukam zamiennika z 2.0tdi, które mam w sedanie na 250KM+ w kombi. Ja utrzymuję samochód, ja decyduje czym jeżdzę, jak ma być kombi to na moich warunkach ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kejran ale po jakims czasie to juz sie nie chce czlowiekowi. Od #!$%@? tych treningowek zjezdzilem i juz teraz tylko moto czasem, a na codzien to najchetniej rower wybieram
@kipowrot: A jak to jest z kosztami przy takim e46? Się właśnie już od dłuższego czasu nad autem zastanawiam i co chwila mój mózg wraca albo do seata leona I, albo do bolidu :v
@Kejran do takiego golfa to się wózek nie zmieści. Nikt nie chce niekomfortowego auta, a mądrzy rodzice wiedzą, że odpowiednia moc to również komfort ( ͡º͜ʖ͡º)
@Kejran: problem jest taki, że te 1.6 w dieslu są tańsze w utrzymaniu i niezawodniejsze. A bez sensu posiadać dwa auta - bo i tak by się przecież jeździło tym fajniejszym xD
@Kejran: taka prawda, ale jak ma się normalna kobietę to nie ma przeciwskazań żebym jeździć fajnym autem. Ja się teraz przesiadłem z C4 grand picasso na E-klasę w kombi z 2019. Żonka zadowolona jest prestiż a ja spełniłem marzenie :p
Oto słowo pańskie.
#prestizowygruz #takaprawda
Nóżki pasażerki też zacne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@galmok: @Kejran: ???
Kaszojad poniżej 0,5 lvl w domu a ja szukam zamiennika z 2.0tdi, które mam w sedanie na 250KM+ w kombi.
Ja utrzymuję samochód, ja decyduje czym jeżdzę, jak ma być kombi to na moich warunkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)