Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +383
rzygać się chce
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
490 - 1 = 489
No przed wigilią jeszcze ograłem mapkę, nie przeczytałem opisu, gdzie autor napisał że dyplomacja że jest bezużyteczna, i wziąłem Cyrę ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale z drugiej strony napisał też że nie ma Fly i TP. A jest. To znaczy dostałem od Mnicha - a TP zdobyłem zajmując ostatni zamek nieprzyjaciela. No ale był.
Zaczynamy z dwoma zamkami, jeden w małych podziemiach, drugi na powierzchni. Dodatkowo blisko głównego zamku jest kolejny neutralny, nie wiem czy jest losowanko, ale trafiłem drugiego towera. Komp zaczyna z nekro, pod ziemią dung i również jako dodatkowy dostał mój typ zamku.
Start jest biedny. Na dzień dobry -5k złota jako event. Dodatkowo zasobów nie ma dużo, a na kopalnie trafiłem stosunkowo późno, mimo iż były blisko. Po prostu poleciałem w dół, gdzie było zdecydowanie więcej terenu - a nie miałem kasy na następnych bohaterów.
W centrum ogrodzony teren, można dostać się tam teleportami, są tam 3 kopalnie złota.
Gdybym wiedział, że mapa jest symetryczna na pewno dużo szybciej mógłbym ją ogarnąć, w momencie gdy dostałem lot.
EDIT: Artefaktów jest mało, zdecydowana większość ukradziona od wroga, i z marketu (sam też kupował).
#tysiacmaph3