Aktywne Wpisy
krucjan +18
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Ciekawe czy ma BT i wifi
Build: Hakowanie - Ujawnienie interfejsów/Wypalenie synaps/Porażenie/Podpalenie
Atrybuty: Dodatkowe obrażenia przy hakowaniu z ukrycia/odnowienie ramu po zabiciu/dłuższy czas haków.
B--ń: Ostrza modliszki
Gra jest tak prosta, że prościej się nie da, zaczyna to być kapkę nudne kiedy wbijasz na terytorium bazy obłożonej wieżyczkami i uzbrojonymi po zęby najemnikami, wysadzasz 3 wieżyczki, razem z nimi 3 zbirów stojących niedaleko, jednego porażasz, drugiemu dajesz podpalenie, do pierwszego dorzucasz wypalenie synaps, co go uśmierca, zmieniasz cel, temu podpalonemu podajesz do przetestowania ostrość twoich ostrzy modliszki i tak całą bazę na łatwo.
Zdecydowanie za mało netrunnerów jest po stronie przeciwnika. Kiedy build jaki składasz jest na b--ń palną i ogólną rozróbę to możesz spotkać się z jakimś oporem. Jeśli jednak grasz po cichu to przeciwnik jest bez jakichkolwiek szans. Jeden netrunner na taką bazę to o wiele za mało, przeciwnicy na poziomie trudnym i bardzo trudnym powinni częściej używać hakowania przeciwko tobie.
#cyberpunk2077
Komentarz usunięty przez autora
@lizakoo ha tfu