Aktywne Wpisy
Mantusabra +3
spójrz w prawo, jaki jest pierwszy przedmiot który widzisz
ZanZani +4
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
Może ktoś mi nieco wyjaśni. Mam kilkaset akcji OAS, które finalnie z Revolut wyleciało. Jak widać doszło do przektałcenia firmy? i powstał OASPQ. Co ciekawe i tej firmy już nie ma i nie jest notowana. Za to do boju ponownie wróciła firma OAS :D. Ale moje akcje już nie są tymi samymi według Revoluta i obecnie mam się dymać.
Dostałem info, że mam otrzymać "warranty", które za jakąś tam kasę kiedyś tam wykupią. Dla mnie wielkie wtf.
Czy ja mogę podjąć jakieś działania? czy jestem zdany łaske losu :)
https://www.prnewswire.com/news-releases/oasis-petroleum-successfully-completes-financial-restructuring-301177693.html
Firma zakończyła finansową restrukturyzację.
Warrants to current Oasis Petroleum shareholders: Approximately 1.6 million warrants exercisable for one share of common stock at an initial exercise price of $94.57, expiring on November 19, 2024.