@klinQQ ale ja czuję różnice w smaku. I nie piszę tu o sieciowych piekarniach jakie mam u siebie, tylko piekarnia która ma swoje dwa punkty i działa od x lat.
@jombl: Polacy maja gdzieś głęboko zakorzenioną skłonność do stania w kolejce. Skoro ludzie czekają tzn ze tam dają coś cennego i zaraz tego nie będzie wiec trzeba się spieszyć. Prlowska mentalność w narodzie silna
Cebulackie kubki smakowe przyzwyczajone do smaku trocin i gówna, i nie czują różnicy między chlebem z sieciòwki i odmrażanym, a świeżym prosto z piekarni z tradycjami, ten zapach kminku, chrupkość skórki, może jeszcze sezam na wierzchu, i czuje się że coś jest warty taki chleb, a nie jak wata nabita powietrzem
@klinQQ: czas sprawdzić czy nie masz koronki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@misziro taa:)
@zortabla_rt: zdecydowanie dłużej niż lidlowy, z którego robi się wata bez smaku po 24 godzinach.