Aktywne Wpisy
mirko_anonim +168
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Coraz częściej czytam wpisy, w których niebiescy żalą się na to, że ich dziewczyny wymagają od nich żeby ciągle były zaskakiwane. Randki, wyjścia na miasto, do restauracji, prezenty.
Z drugiej strony czytam odpowiedzi różowych, że trzeba dbać i pracować nad związkiem, dlatego powinno się wychodzić np. raz w tygodniu do restauracji, obdarowywać wybrankę kwiatami itp.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się czy świat na głowę upadł, czy ludzie aż tak łyknęli propagandę z social mediów i korporacji, że miłość = konsumpcjonizm?
Coraz częściej czytam wpisy, w których niebiescy żalą się na to, że ich dziewczyny wymagają od nich żeby ciągle były zaskakiwane. Randki, wyjścia na miasto, do restauracji, prezenty.
Z drugiej strony czytam odpowiedzi różowych, że trzeba dbać i pracować nad związkiem, dlatego powinno się wychodzić np. raz w tygodniu do restauracji, obdarowywać wybrankę kwiatami itp.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się czy świat na głowę upadł, czy ludzie aż tak łyknęli propagandę z social mediów i korporacji, że miłość = konsumpcjonizm?
Melkovva_ +2
Czy wg was zakup zmywarki jest możliwy do każdego mieszkania? I warty?
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
czy warto kupić zmywarkę?
- tak 92.7% (677)
- nie 7.3% (53)
Jest i moja #wykopaka od @lewymaro !
Paczka jest niesamowita, odrazu uspokoje ze trafiles Mirku w dyszke, nie bedzie krecenia Malysza!
Jak to wszystko ladnie popakowane, az zal mi to bylo to rozpakowawywac, wielkie pudeleczko w srodku wszystko zapakowane w oddzielny papier i dodatkowe pudeleczko wyscielowane "siankiem" :) Super!
Zawartosc dla zainteresowanych:
Ksiazka Psychologia dla bystrzakow - super, na pewno przeczytam bo jestem laikiem w tych sprawach a bardzo mnie takie sprawy interesuja
Ksiazka Cup of Therapy - rowniez bardzo fajna sprawa, na pewno przyda sie w treningu pozytywnego myslenia :)
Płyte Raut #lakilan wprawdzie mam ale nie zmienia to faktu ze sie ciesze! Bede mogl sobie zrobic unboxing drugi raz, a w środku są fajne naklejeczki!
Bardzo miło, że pomyślałeś też o mojej żonie, ucieszyla sie - są kubeczki z naszymi imionami, gwizdki (wydrukowane na drukarce 3D! - chadzam sobie po lasach więc przydadzą się dla ostraszenia zwierzyny :D), loga Mirko rownież wydrukowane w 3D, wszystko x2 :)
Ciasteczka, herbatka i oczywiscie świetny list (rozczytałem bez problemu - byś zobaczył jak ja piszę!)
I główna gwiazda wieczoru - GIGAPAPIEŻ vel Mariusz Pudzianowski vel Największy Polak Karol Wojtyła. Niesamowite, płakałem ze śmiechu :D Na pewno zajmie honorowe miejsce na biurku tylko mu tak twarz bardziej na żółto pomaluje #pdk #2137
Dzięki raz jeszcze Mirku, Wesołych Świąt, sprawiłeś mi niesłychaną frajdę!
Jeszcze raz, bardzo się cumplu cieszę że podpaliło wszystko (。◕‿‿◕。) Wesołych Świąt mireczku ʕ•ᴥ•ʔ
@lewymaro
Szanuję za gigapapieża xDD Pieniężna paczka
https://drive.google.com/file/d/1wJDirFkO649bcfqLoHQ_h13giEK9za_m/view?usp=drivesdk