Wpis z mikrobloga

@minus273: cała kampania i wszystko to perfidny plan. #!$%@? zastanawiam się czy starożytni Grecy mieli takich #!$%@? co wierzyli że Ateny i Sparta zaczęli wojnę bo wielki NWO gdzieś tams w Babilonie tak wszystko zaplanował.

W ogóle był kiedyś jakiś spisek który chociaż przypominał to co foliarze wymyślają?
@soundboy to był skutek uboczny, jak wiedziałeś jakie będą działania rządu UK w Brukseli to wiedziałeś czy kupować czy sprzedawać funt czy aktywa pod niego podpięte. To że nie rozumiesz jak to działa nie znaczy że tego nie robili. Ja nie rozumie jak doszło do bańki z 2008 roku nie znaczy że nie było kryzysu.
@minus273 ale ja bardzo dobrze rozumiem, że można było ładnie zarobić przy brexitcie ale napisałeś to w takim tonie jak by brexit był specjalnie przeprowadzany żeby pewne grupa ludzi mogła zarobić.
@soundboy ale czy by się udał czy nie to nie było ważne, ale udział korporacji informatycznych do pchnięcia tego do przodu daje do myślenia, że jednak bardzo tego chcieli skoro bawili się w społeczna inżynierie. A późniejsze decyzję i pertraktacje z UE były tak trywialne i za każdym razem cena funta latała jak szalona. To nie był przypadek. Na tym z odpowiednim kapitałem i wiedzą co powiedzą politycy UK w Brukseli można