Aktywne Wpisy

eaxata +5
Zauważyliście, jaki świat się stał sztuczny jakoś przez ostatnie 20 lat? Nie ma nic pewnego, wszystkie media podają zniekształcone, albo niewiarygodne informacje, wszystkie autorytety poupadały, cały czas ktoś nas próbuję oszukać, producent zmienia skład pasty do zębów na gorszy i tłumaczy się tym, że to w trosce o lasy deszczowe. Kupujesz napój w którym jest tyle cukru, że jakbyś zjadł tą ilość cukru to byś się porzygał, a na opakowaniu tego napoju
Majster12 +15
Mój pierwszy kociak.
Szukam transportera, czy ktoś mógłby jakiś polecić? Taki aby trochę posłużył, i gdy kicia podrośnie żeby się w nim zmieściła.
Dusty pozdrawia
#koty #kiciochpyta
Szukam transportera, czy ktoś mógłby jakiś polecić? Taki aby trochę posłużył, i gdy kicia podrośnie żeby się w nim zmieściła.
Dusty pozdrawia
#koty #kiciochpyta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Dziękuję bardzo Pan @bkzaza za #wykopaka
Lolo zdziwiony skąd nagle tyle rzeczy i to jakich pysznych pojawiło sie obok niego. Zjawiła sie wręcz natychmiastowo (4 dni?) bo miała do przebycia ponad 2 tysiące kilometrów i do z tego nieszczęsnego UK
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Bardzo dziękuję za grawer mojego klubu sportowego w ktorym gram. #lacrosse here Naprawdę strasznie sie ucieszyłem z tejże rzeczy tym bardziej, że pisałem w liscie o tym jak fajnie byłoby dostać coś własnoręcznie zrobionego a jak napisałeś mi zajmujesz sie CNC.
Mikołaj juz zjedzony, reszta rzeczy zapewne pojdzie w jego slady bardzo szybko, a teeee piwaaa. Kurde wygladaja super i ciekawe czy tak samo smakują? Piłeś je? Co do gry nie ogarniam jej, poczytałem troche na necie i niby fajna :) przetestuje jak najszybciej. Co do listu krotki ale zwięzły i sensowny a to sie ceni ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Wiem, że miales problemy ze spersonalizowaniem stricte paczki pode mnie bo średni opis dałem, zdaje sobie z tego sprawe za co jeszcze raz przepraszam XD ale wyszlo naprawdę super.
Ahaaaaaa jeszcze jedno, czemu sie pytałeś czy godom po slonsku ¯_(ツ)_/¯?
Jeszcze raz dziękuję za prezent oraz również życzę Ci Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku Miras/Ukasz
W komentarzach fota z bliższej odległości.
#pokapake
źródło: comment_1608663598k8kMO8VdzV6PCi2TJQmOUl.jpg
Pobierzźródło: comment_1608663654abDOWsDkOprIIpVS1MCDvd.jpg
Pobierz@bkzaza w sumie jest spersonalizowana. Napisałem, że lubię w--------ć słodycze wiec gituwa. Plus grawer (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง