Aktywne Wpisy
Glock17 +7
Jaki jest sens życia jeśli będąc facetem ma się ze 170 cm wzrostu?
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo
Graner +23
Jest możliwość słuchania audycji #radio357 gdzie indziej niż na open fm?
#radio357 #cebula
@kumulunga: Nie. Patroni dostają dodatkowe treści.
@pawelJG: Podpowiesz gdzie? Bo ja nawet frazy 357 nie potrafię odnaleźć.
Aplikacja bedzie jak radio ruszy z kopyta. Teraz są testy czyli sporadyczne audycje. Są na openFM bo korzystają z gościnności Wirtualnej Polski. Jak już bedzie prawilny start to ich własny stream znajdzie się nawet na TuneIn.
Apka radia będzie miała kilka bajerów takich jak ustawianie własnej ramówki albo podcasty. Patronom nie będzie się pojawiać placement mecenasów a w przyszłości pewne
@pawelJG:
@Tooth: Te informacje nie są łatwe do znalezienia. Nawet na patronite nie wiadomo, kiedy został dodany jakiś wpis, który jest świeży.
Widziałem Stelmacha (chyba), który mówił, że apki poszły do testowania i nie wiedzą ile to potrwa.
@Tooth z tymi testowymi to słuchałem pierwszej Kuby Strzyczkowskiego kiedyś tam o 17:00 nawet pierwsze telefony były :)
przypomnę tylko, że jutro 16-19 Strzyczkowski prowadzi licytację https://mikolaj.org.pl/zbiorki/radio357/
Zrzut ekranu z aplikacji do sterowania radiem - wygodniejsza od pilota
Dzięki za info o aplikacji. Nie znajduje czasem czasu by być na bieżąco ¯\_(ツ)_/¯
teraz pieniążki liczą