Wpis z mikrobloga

@pawelpaweld: @wedrowycz: @kumulunga: Panowie. Macie Internet. Łatwo to sprawdzić.

Aplikacja bedzie jak radio ruszy z kopyta. Teraz są testy czyli sporadyczne audycje. Są na openFM bo korzystają z gościnności Wirtualnej Polski. Jak już bedzie prawilny start to ich własny stream znajdzie się nawet na TuneIn.

Apka radia będzie miała kilka bajerów takich jak ustawianie własnej ramówki albo podcasty. Patronom nie będzie się pojawiać placement mecenasów a w przyszłości pewne
Łatwo to sprawdzić

@Tooth: Te informacje nie są łatwe do znalezienia. Nawet na patronite nie wiadomo, kiedy został dodany jakiś wpis, który jest świeży.
Widziałem Stelmacha (chyba), który mówił, że apki poszły do testowania i nie wiedzą ile to potrwa.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wedrowycz: @Tooth: nie do końca jasno się wypowiedziałem. Tak kojarzę, że na razie nadaje tylko gdy są audycje. Chodzi mi o to czy w momencie nadawania jestem skazany na open fm, czy jakieś inne źródło jest dostępne? Samo open mi na tel szwankuje.
Dzięki za info o aplikacji. Nie znajduje czasem czasu by być na bieżąco ¯\_(ツ)_/¯
@pawelpaweld: Pewnie jak ruszy, to ruszy wiecej miejst streamowych, zeby zrownoleglic obciazenie. Tak jest np z RNS-em, jest z wielu miesc dostepny z roznymi streamami. Niektorzy nadawcy zapewne tez beda chcieli miec wlasny punkt dostepowy - ja np z RNS-ia korrzystam ze streamu toi.