Aktywne Wpisy

Ile przerw i jak długie przerwy macie w kołchozach?
Markowsky95 +98
Grubas może jest śliski, zakompleksiony ale jedyny wypowiedział się jakoś na ten temat DM-ow i nie straszył Wardęgi od razu prawnikami a raczej hajsu ma z tych zjebow najwiecej. Za to Dubiel, na którego pewnie jest z 10x więcej wyjeżdża z jakimś gowno statementem pisanym przez kancelarię xD
Boxdel #!$%@?ł na pewno, ale jestem w stanie uwierzyć, że jest #!$%@? zakompleksionym grubasem i na tamten czas to był jego jedyny kontakt z
Boxdel #!$%@?ł na pewno, ale jestem w stanie uwierzyć, że jest #!$%@? zakompleksionym grubasem i na tamten czas to był jego jedyny kontakt z

Dostałem zwrot poriwzji od listopada + grudzień darmowy, do tego konto aktywne do kwietnia za darmo.
Najważniejsze jednak, że rozpatrzyli pozytywnie reklamację niemożności zapisania się do IPO PCF i otrzymałem rekompensatę kursu zapisu do kursu otworzenia na debiucie.
#gielda
@s-o-s 1 grudnia sprzedałem inne akcje i dopiero 3 grudnia moglem się zapisać a akurat nie dzialalo więc miałem argument że innego dnia nie mogłem. Napisałem że chciałbym zrobić za całą kase co była w tym dniu na koncie a oni zredukowali to o 98,5% i tyle akcji przemnozyli przez różnice między kursami.
@Machas: A miałeś jakiś dowod na to ze trzeba sie zapisać
Do kiedy mozna ten zwrot dostac i gdzie jest jakis formularz?
@Machas: No nie wiem. Ale bez dowodu to kazdy sobie moze skladac reklamacje