Aktywne Wpisy

kontodlabeki +669
Pierwszy raz w życiu dostałam wypłatę 4k netto
źródło: Naprasowanka-pepe-frog-kciuk-Naklejka-na-koszulke
Pobierz
stormi +63
podobo dzisiaj dziewczyny mialy dodawac zdjecia w sukienkach i zadnej nie widzialam????!!!!! ale nie martwcie sie, najpiekniejsza niunia na wykopie (i nie tylko) zawsze wam dostarczy fotke
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_1608557144b0YjDFhXDnD1pHOIYDgffQ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ewentualnie zmienić karteczki na "Uważam, że ten człowiek, krył pedofilię" lub "Przypuszcza się, że ten człowiek krył pedofilię".
https://siedlecka.blog.polityka.pl/2020/05/15/jak-prokuratura-kosciolowi-rece-myje-i-wlasne-umywa/
Fakt można stwierdzić tylko jak się ma dowód.
Żebyśmy się dobrze zrozumieli, nie chcę tu bronić kościoła. Tylko "kościół systemowo ukrywa pedofilów" a "mamy podejrzenie, że kościół systemowo ukrywa pedofilów" to diametralnie różne
Chyba, że według ciebie w kraju postępującej masowo laicyzacji cała prokuratura to opłacane przez kościół sprzedajne marionetki.
rozwiązania są dwa: alboś jest opłacany troll, albo prawdziwy członek pisowskiego kultu. W obu przypadkach, szkoda śliny by pluć, a co dopiero dyskutować jak z człowiekiem.
A dowodem na zmasowaną zmowę całej polskiej prokuratury jest, że ktoś wysłał list przypominający o aktualnej wykładni prawa i prośbę o zgłaszanie sytuacji wystąpienia o pisma do kościoła. I to dokument, który jest opinią i to nie wiążącą. Autorka linka sama przyznaje, że cała ta bulwersująca
@jPaolo2: za logiczne myślenie?
Powiedz mi, czy tobie płacą za głoszenie tezy bez posiadania dowodów?