Aktywne Wpisy

GlenGlen12 +385
-Byłeś w Stolicy?
-Nie.
-No właśnie, a ja znam kogoś kto był i opowiedział mi to i owo. Wiesz skąd przyjechali sloiki do Warszawy?
-Ze wsi.
-No właśnie, komuniści po wojnie zwozili ich z całej Polski. A myślisz, że to taka łatwa sprawa wysiąść na stacji na Podlasiu, złapać w siatkę zwinnego, silnego chłopa i wywieźć go poza granicę województwa?
-Chyba nie
No jasne, że nie. Udało im się to zrobić tylko
-Nie.
-No właśnie, a ja znam kogoś kto był i opowiedział mi to i owo. Wiesz skąd przyjechali sloiki do Warszawy?
-Ze wsi.
-No właśnie, komuniści po wojnie zwozili ich z całej Polski. A myślisz, że to taka łatwa sprawa wysiąść na stacji na Podlasiu, złapać w siatkę zwinnego, silnego chłopa i wywieźć go poza granicę województwa?
-Chyba nie
No jasne, że nie. Udało im się to zrobić tylko

Antibambino +19

Wczoraj odebrałem paczkę od @why_nott i dziś testujemy. Na początek Swiss Arabian Al Ghutra.
Dostałem ostrzeżenie w wiadomości, żebym uważał na Al Ghutra, by mnie nie zabiły i przezornie zaaplikowałem tylko 3 strzały.
No i jest świetnie, totalnie moje klimaty. Pierwsze kilka minut faktycznie dosyć duszące, ale później to już poezja. bardzo przyjemny, słodki zapach. Użyłem go 5 godzin temu i bardzo fajnie projektują. Wystarczy że się gdzieś ruszę i rozsiewam w powietrzu przyjemny waniliowy zapach.
@mk321: Oceniając po zapachu, to dziś od kilku godzin pachnę jak cukiernia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeżeli tak jak ja chcesz po prostu spróbować czegoś nowego, to sprawdzaj tag #rozbiorka
Tam ludzie się ogłaszają z perfumami do rozlania i można się zgłosić z chęcią kupna. Wtedy dogadujesz się ze sprzedającym ile i jakie zapachy od niego chcesz i możesz sobie
Zapoznaj się też koniecznie z belką tagu perfumy i z poradnikiem tam umieszczonym. Bardzo tutaj nie lubią jak ktoś pyta o rzeczy które są już wyjaśnione w poradniku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Belka