Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
#perfumy
Wczoraj odebrałem paczkę od @why_nott i dziś testujemy. Na początek Swiss Arabian Al Ghutra.
Dostałem ostrzeżenie w wiadomości, żebym uważał na Al Ghutra, by mnie nie zabiły i przezornie zaaplikowałem tylko 3 strzały.
No i jest świetnie, totalnie moje klimaty. Pierwsze kilka minut faktycznie dosyć duszące, ale później to już poezja. bardzo przyjemny, słodki zapach. Użyłem go 5 godzin temu i bardzo fajnie projektują. Wystarczy że się gdzieś ruszę i rozsiewam w powietrzu przyjemny waniliowy zapach.
Pobierz potatowitheyes - #perfumy 
Wczoraj odebrałem paczkę od @why_nott i dziś testujemy. Na...
źródło: comment_1608459740xPquGuSnIMXc4PWZhz1X6a.jpg
  • 7
@adamosss: Jeśli szukasz konkretnego zapachu, to możesz napisać na tagu perfumy czy nie ma ktoś go odlać i być może się ktoś zgłosi i się dogadacie.
A jeżeli tak jak ja chcesz po prostu spróbować czegoś nowego, to sprawdzaj tag #rozbiorka
Tam ludzie się ogłaszają z perfumami do rozlania i można się zgłosić z chęcią kupna. Wtedy dogadujesz się ze sprzedającym ile i jakie zapachy od niego chcesz i możesz sobie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@potatowitheyes: właśnie dopiero chce zacząć przygodę, a jestem totalnie zielony w te klocki, więc szukam kogoś u kogo mógłbym skleić jakiś zestaw na spróbowanie kilku zapachów (ʘʘ)
@adamosss: W takim razie obserwuj tagi perfumy oraz rozbiorka i czekaj na okazję jak ktoś będzie rozlewał. Często jedna osoba rozlewa kilka zapachów na raz, więc można ładny zestaw próbek kupić w jednej przesyłce.
Zapoznaj się też koniecznie z belką tagu perfumy i z poradnikiem tam umieszczonym. Bardzo tutaj nie lubią jak ktoś pyta o rzeczy które są już wyjaśnione w poradniku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Belka