Wpis z mikrobloga

@KozakCzerwony: w sumie co jak koc był prany? Jeśli chodzi o wyroby własne to w sumie nie wiadomo czy producent nie nasikal do środka

@pu100stan: przy zgłaszaniu swojego udziału można wpisać co by się chciało dostać, a czego nie. Ta panna nie napisała co jej nie odpowiada, wiec pretensje może mieć tylko do siebie, że dostała coś czego wiedziała, że na pewno nie chce ¯_(ツ)_/¯
@E-Seven:
  • Odpowiedz
@krokz kolego już koleżanka wyżej zadała sobie trud godny tylko bardzo pracowitej osoby i mi to napisała; faktycznie tak jest i widzę to w gazetce. Po prostu pamiętałam ze swoich zakupów jeszcze chyba z lipca (wydawało mi się to względnie niedawno), że kupowałam pudła po 4.99. To chyba zatem dość świeza zmiana w polityce pepco, ale pozytywna
  • Odpowiedz
Sama afera mnie j---e i pierwsze o niej słyszę, ale przy okazji chciałbym tylko powiedzieć, że to też trzeba być odklejonym, by wysyłać/przyjmować domowe żarcie lub napoje od ludzi z internetu. Przetwory czy np. nalewki, to można przyjmować od zaufanych osób, a nie k---a od obcych ludzi. Dzieci się tego od małego uczy... Sam bym nawet tego nie dał jako niechciany prezent, tylko od razu w---------ł do śmieci, bo nie wiem co
  • Odpowiedz
Sama afera mnie j---e i pierwsze o niej słyszę, ale przy okazji chciałbym tylko powiedzieć, że to też trzeba być odklejonym, by wysyłać/przyjmować domowe żarcie lub napoje od ludzi z internetu. Przetwory czy np. nalewki, to można przyjmować od zaufanych osób, a nie k---a od obcych ludzi. Dzieci się tego od małego uczy... Sam bym nawet tego nie dał jako niechciany prezent, tylko od razu w---------ł do śmieci, bo nie wiem co
  • Odpowiedz