Aktywne Wpisy
Valorcrest +54
UWAGA!
Wychodząc rano po bułki zauważyłem niemiecką ciężarówkę wypełnioną odpadami niebezpiecznymi oraz gościa, który nucąc niemiecki hymn w pośpiechu przerzucał odpady do pobliskiego nieużytku.
Na całe szczęście w ukryciu zrobiłem kilka zdjęć i zastanawiam się komu dalej zgłosić ten fakt.
#zielonagora #takbylo
Wychodząc rano po bułki zauważyłem niemiecką ciężarówkę wypełnioną odpadami niebezpiecznymi oraz gościa, który nucąc niemiecki hymn w pośpiechu przerzucał odpady do pobliskiego nieużytku.
Na całe szczęście w ukryciu zrobiłem kilka zdjęć i zastanawiam się komu dalej zgłosić ten fakt.
#zielonagora #takbylo
Vahn +1
#prezent
#puzzle
Upatrzyłem sobie jakieś na taniepuzzle.pl ale nie wiem jakie opinie sklepu
Ja szukam po allegro, jak mnie coś zaciekawi, grzebię w ofertach sprzedającego, poza tym korzystne ceny są w sklepach gry i zabawy, czytam.pl, aros, bonito, tantis, bee.pl, i jeszcze 2-3 innych, których nazw już nie pamiętam + OLX i używki z okolic, choć
Zdecydowałem się na bajkowy krajobraz z taniepuzzle.pl
Ogólnie przed świętami to ciężko cokolwiek kupić, sporo osób chyba się decyduje na puzzle pod choinkę
W empiku jak patrzyłem to kompletnie nic nie było
Ja zdobyłem Castorlandy 3000 el., mam nadzieję że przyjdą przed 24
Najwyżej zgonię na mikołaja że ma zapierdziel, nie ma śniegu i jest pandemia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
całkiem spoko, tylko cena masakra, ale teraz to chyba norma niestety..
Castorlandy 1500 i 3000 są bardzo malutkie, choć dla mnie to osobiście plus, tylko żebyś się nie zdziwił, czy tam obdarowywana osoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to że malutkie no to cóż, sam na siebie zgotowałem ten los bo będziemy pewnie razem układać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie układamy za często więc zobaczy się jak to wyjdzie jak przyjdą, no chyba że nie przyjdą xD
Przyjdą przyjdą, miłego układania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tu były w połowie ceny: https://www.bee.pl/puzzle-3000-spokojne-refleksje-castor-castorland_p1107990.html
Dziękuję (ʘ‿ʘ)