Aktywne Wpisy
thorgoth +466
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
PS @sabuliga sorka za kopię twojego posta o studiowaniu ekonomii zaocznie, widziałem, że wcześniej ktoś tak zrobił i byłeś oburzony co mnie strasznie rozbawiło i postanowiłem zrobić to samo XD
#przegryw #blackpill
PS:
PS: każde nowe konto to zielonka, jak masz z tym problem to w---------j tam płakać, że nie masz kobiety
Komentarz usunięty przez moderatora
@cebulizard: A co do ciebie, mordo, to:
@cebulizard: Ale ja ci odpowiedziałem, bo nie rozumiesz tagowego toku myślenia. Nikt nie twierdzi, że tylko ci najlepsi są w związkach, ja uważam, że lepiej jest być #przegryw, niż być normikiem, bo widziałem, co różowe robią z człowieka. Normik, to taki człowiek, który żyje w swoim świecie, nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@cebulizard: nie mam pojęcia.
To, że ktokolwiek kto nie jest modelem albo obcokrajowcem ma w tym kraju jakikolwiek kontakt z kobietami jest dla mnie nierozwiązywalną zagadka.
Blackpill - moim zdaniem - przede wszystkim mówi jedno: musisz być co najmniej przeciętny (5/10) we własnym kręgu kulturowym / etnicznym, by w ogóle cieszyć się interakcjami z płcią własną i przeciwną. Poniżej masz poważne problemy na związki, a także może spotkać cię przykrość ze strony np.
Jak będzie po 30-stce i atencja spadnie od tych fajnych a ona nie chce być sama na zawsze, gdy zachodzi potrzeba aby związać się z kimś na poważnie to wtedy się miejsce dla takich robi.
Kobiety celują w najlepszych; te 10% atrakcyjnych facetów. Jak po
@KasandrycznyMuminek: niestety to nieprawda