Aktywne Wpisy

zbrodnia_i_kawa +23
Jestem załamana. Laska zaszła w ciążę z chłopakiem, niby była rozmowa o dzieciach, o małżeństwie, przyszłości szerokopojętej. On najpierw mówi, że no fajnie, fajnie, dzidziuś. A po kilku godzinach przychodzi do niej, popłakał się i mówi, że on jednak nie da rady, że się muszą rozstać. Znowu, wielka niespodzianka, że seks przyniósł dziecko i co zrobić, no naprawdę, szok i niedowierzanie.
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki

snorli12 +66
Dlaczego każda kobieca piosenka jest o uczuciach, związku, miłości, zdradzie ewentualnie seksie? #pytanie #pytaniedoeksperta #muzyka #radio #roxiecarbon #sanah

jakieś pwm z portu na tranzystor przy tej mocy
@wytrzzeszcz: kup paski ledowe z WS2812, albo podłącz 3 tranzystory n-mos pod 3 wyjścia PWM jeśli ESP8266 potrafi tyle wygenerować.
co ty skończyłeś informatyke że stosujesz takie pojęcia na chybił-trafił czy co
@wytrzzeszcz: no to git
@zetisdead:
@Wytrzeszcz
te paski można zasilać niezależnie od płytki, dodatkowo możesz podać napięcie z dwóch stron paska. Przechodzi nawet zasilanie płytki z paska o ile jest to pasek 5V, przy 12V pasku ten manewr nie przejdzie.
WS2812 sterujesz każdą dioda oddzielnie - a to wszystko na jednym i2c
Jak chcesz to Ci mogę sprzedać płytkę mojego autorstwa właśnie pod ESP8266.
@DeLorean: to tam nie ma sprzętowego PWMa? ¯\_(ツ)_/¯
Edit: ESP8266EX has four PWM output interfaces.
https://www.espressif.com/sites/default/files/documentation/esp8266-technical_reference_en.pdf
@DeLorean: oj, dokumentacja mówi co innego. Co do software'owego, to podejrzewam, że da się to poprawić ustawiając priorytet przerwań od timera na najwyższy i przenosząc obsługę przerwania Timera do RAMu, żeby obniżyć opóźnienia wykonania kodu.
@DeLorean: faktycznie tak to wygląda.
An optimized software algorithm provided by ESP8266 system enable the transmission of multi-channel PWM signals via GPIO (General Purpose Input Output) interface by way of mounting NMI on FRC1 timer.