Wpis z mikrobloga

Dzisiaj wziąłem sobie specjalnie wolne w robocie, aby spenetrować czeluście NH i znaleźć złomy do wywiezienia dla Straży Miejskiej, której co miesiąc w podatkach składam się na wypłatę, tak jak wy.

Pierwszy raz widziałem, żeby w aucie kierownica całkowicie spleśniała na biało ()

#osiedlowykonfident #nowahuta #krakow
DerMirker - Dzisiaj wziąłem sobie specjalnie wolne w robocie, aby spenetrować czeluśc...

źródło: comment_1607964318DD9LQrKzxMsykhT1wvILKq.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DerMirker: Jak byłem w liceum w 1998, to koleżance z równoległej klasy rodzice kupili taką żółtą nówkę megankę na osiemnastkę. Ehhh ale to był wtedy wypas.
  • Odpowiedz
@DerMirker to zdjęcie mógłbyś podpisać dowolnym miastem pow. 15 tys mieszkańców, wszystkie miasta w Polsce mają takie bloki i takie osiedla i takie stare fury. A Stonoga chce tu wracać xD
  • Odpowiedz
@piciek91 można zadzwonić, a np. w Szczecinie jest aplikacja miejska na której można dokonać takiego zgłoszenia, podaje się lokalizację, można załączyć zdjęcia i jak auto nie ma blach to najczęściej w ciągu tygodnia znika :)
  • Odpowiedz
  • 0
@DerMirker często udaje Ci się zrealizować odholowanie z blachami? Na kombatantów pod 8mka stoi golf już od 2lat, zastanawiam się jak ruszyć temat skutexznie
  • Odpowiedz