Aktywne Wpisy
noipmezc +23
kazdemu kto napisze komentarz losowanie wylosuje 5 kart. i kto bedize mial najlepsze wygrywa(piewsze 10 osub bierze udzial)
Eh, nie warto było robić nic. Poznałem dwa miesiące temu dziewczynę. Bardzo nieśmiała, zdystansowana i małomówna, ale ze spotkania na spotkanie była coraz bardziej otwarta. Ostatnio wspomniała, że lubi sobie kupować różowe pierdółki, np kupiła sobie różowy piórnik. Wspomniała też, że lubi pluszaki. Jak byłem na zakupach to zauważyłem uroczego, różowe pluszaka. Stwierdziłem, że biorę i dam jej go przy następnej okazji. Problem jest taki, że mnie zghostowała xd Wiem, że nie
Póżniej z rozpędu obejrzałem "Gotowi na wszystko. Exterminator" i ten film już dobry nie był (delikatnie mówiąc).
Stąd moje pytanie, co waszym zdaniem jest na tyle wartościowego z polskiego kina na #netflix , by poświęcić czas i zobaczyć? Może coś mnie ominęło i nie widziałem... Najlepiej komedia, ale.moze być dowolny gatunek.
Ewentualnie może być coś z #cda #hbogo
#film #filmnawieczor #komedia #polskifilm #kino #polskiekino #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Twój Vincent to arcydzieło, które widziałem w kinie i zapamiętam na zawsze, bo byłem w szoku jakie to dobre.
Córki Dancingu, chyba też nie oglądałem.
@Fishuur: dziękuję, widziałem (film na światowym poziomie)