Ło baben! {mlask} Akat melon płacze, że Acbet nie takie meble z donejtuf mu na melinę kupił... Ogurat do koloru grzyba na ścianie nie pasujom inerzeszy;)
Kyrat pokasz nam uszatku co Ty kupiłeś do meliny od czasu kiedy Azbet Cię kopnął w d... przeproszenie?
Ano tak... zapomniałem! Nie kupiłeś nic bo harasie w rowu ważniejsze nisz rozina i melina. Awizicie...
@XDwGlowie: Gdyby nie Azbest Nie miałby na melinie Lodówki,mebli w kuchni,okapu,gumoleum,zlewu bojlera i Jeszce narzeka bo hajs by przechlał. Kobra coś tam ma w głowie prócz zeza ale uszok nagada jej gupot zmanipuluje. 1000 dostał od wujka wuwu to se drona kupił. Okno NADAL posklejane tasma
moj abetu byłeś mi ogunie napawde bliski tego typu dałeś mi lodówku dałeś szafki dałeś okapu dałeś bojleru kobeeerki nie dałem koberkę wziąłeś sobie sam bec xD
Kyrat pokasz nam uszatku co Ty kupiłeś do meliny od czasu kiedy Azbet Cię kopnął w d... przeproszenie?
Ano tak... zapomniałem! Nie kupiłeś nic bo harasie w rowu ważniejsze nisz rozina i melina. Awizicie...
Bebg.
#bonzo
@JakTamCoTam: dialekt Kupiecki
Lodówki,mebli w kuchni,okapu,gumoleum,zlewu bojlera i Jeszce narzeka bo hajs by przechlał. Kobra coś tam ma w głowie prócz zeza ale uszok nagada jej gupot zmanipuluje. 1000 dostał od wujka wuwu to se drona kupił. Okno NADAL posklejane tasma
moj abetu byłeś mi ogunie napawde bliski tego typu
dałeś mi lodówku dałeś szafki dałeś okapu dałeś bojleru
kobeeerki nie dałem koberkę wziąłeś sobie sam bec xD
@trach: Akat K.O. tego typu;) beeenc.