Mireczki, poniżej mój stary secik, w Wieśka gram bez problemu, ale mam szansę w #cyberpunk2077 ? Nie muszę grać na ultra, nawet na średnich, chce sobie po prostu pograć
Intel Core i5-7500, 3.4GHz, 6 MB RAM 8 GB (tutaj bez problemu dokupie) Radeon R9 290 4 GB 512 bit
Ewentualnie procka mogę kupić, ale katra graf problem będzie :<
@DobrzeNaoliwioneLozysko: super, też szkoda mi wywalać kasę jak kompa kupiłem tylko pod wieśka a tu kolejna gra redów i bym musiał znowu coś kupować :)
Podejrzewam że z czasem zrobią też patcha na optymalizację i będzie wszystko śmigało dużo lepiej na gorszych grafikach
Intel Core i5-7500, 3.4GHz, 6 MB
RAM 8 GB (tutaj bez problemu dokupie)
Radeon R9 290 4 GB 512 bit
Ewentualnie procka mogę kupić, ale katra graf problem będzie :<
#pcmasterrace xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Raa_V: dokupię 8GB RAM, mam nadzieję, że się porobi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak widać na załączonym obrazku 1060 ledwo daje radę w 30 klatkach w medium i full HD, a to jest karta sporo szybsza.
a z ryzen 5 2600 3,4ghz
16gb ram
1660ti
opłaca się odpalać żeby to ładnie wyglądało czy koniecznie nowa grafika?
@Kanjuro: w sumie dobry pomysł. Kiedyś było coś takiego jak demo ¯\_(ツ)_/¯
Ps. W medium gra wygląda całkiem nieźle i nie odpycha.
Komentarz usunięty przez autora
Podejrzewam że z czasem zrobią też patcha na optymalizację i będzie wszystko śmigało dużo lepiej na gorszych grafikach
W średnich detalach gra wygląda całkiem nieźle i nie odpycha, się ewidentnie wymagania są niewspółmiernie do oprawy graficznej.
Aktualizacje pewnie sporo poprawią się cudów nie ma co oczekiwać.
Nawet w najbardziej optymistycznym wariancie do grania w ultra w FHD potrzebna będzie karta klasy nadchodzącego 3050ti