@brakloginuf Koniec umowy. Wszyscy dookoła gadali, że zawsze wszystkim przedłużają, szło mi dobrze. A jak pytałam od dłuższego czasu o przedłużenie umowy, to nic nie mówili. Ale tak to widać bywa jak nie robisz nadgodzin i nie podlizujesz się przełożonemu ( ͡º͜ʖ͡º)
oniec umowy. Wszyscy dookoła gadali, że zawsze wszystkim przedłużają, szło mi dobrze.
@Basik22: "ludzie mowili", ludzie duzo mowia, ale mozliwe ze z racji obecnej sytuacji swiatowej. Zarazem troche pozno sie dowiadujesz o tym ze koniec, ja bym wymusil taka informacje wczesniej.
@brakloginuf To wiem, że dużo mówią... Ale szło dobrze i nikt nie narzekał. A przez pandemie też lipa. Miesiąc temu nie wyrabialiśmy z robotą, a teraz nagle dołek. Pomijając fakt, że z czystej uczciwości wypadałoby powiedzieć co i jak, kiedy dopytywałam
@Basik22: masz nauczke, ze milczenie w takich tematach oznacza unikane trudnych rozmow - to bylo do przewidzenia ze nie przedluza skoro tematu nie bylo w ogole.
masz nauczke, ze milczenie w takich tematach oznacza unikane trudnych rozmow - to bylo do przewidzenia ze nie przedluza skoro tematu nie bylo w ogole.
No niby tak, ale reszta osób co miała umowę do tego samego dnia co ja, również nic nie wiedziała a dopytywali. Dziś się wszyscy dowiedzieliśmy komu przedłużą, a komu nie.
#praca #zalesie
@Basik22: "ludzie mowili", ludzie duzo mowia, ale mozliwe ze z racji obecnej sytuacji swiatowej. Zarazem troche pozno sie dowiadujesz o tym ze koniec, ja bym wymusil taka informacje wczesniej.
No niby tak, ale reszta osób co miała umowę do tego samego dnia co ja, również nic nie wiedziała a dopytywali. Dziś się wszyscy dowiedzieliśmy komu przedłużą, a komu nie.