Wpis z mikrobloga

@Heidi12: da sie, nie ma tragedii idziesz na werehyeny/wereliiny/gloothbandity i wszedzie masz profit przy dobrym expie. Co do kasy zawsze pozostaja ghastly :) na chosenach przy farcie tez wyjdziesz na plus. Te miejscowki ktore podalem to blozej 250 niz 150. Pplecam krypte vampirow na edron. Dobry hajs bo imbu itemy, proste roomy do biegania i nauki aoe, potwory wrażliwe na świetość. Czego chcieć więcej :)
@Heidi12: nie wiem, jak inne miejscówki, ale na werehienach przynajmniej przed 200 będziesz miał ze 100k waste, jak nie więcej. Od 250 faktycznie da się gdzieniegdzie bez waste, ale dopiero od 350 będzie faktycznie luz.
@samarin: byłeś po wprowadzeniu już cen strzałek i odliczyłeś koszt imbue? Szukam właśnie miejscówki dla siebie, ale co kto nagrywa film na yt, to wychodzi waste po dodaniu nowej ceny za strzały.
@samarin: @tomtom666: @Gasior9: też byłem na 230 około, po dodaniu strzałek i był profit 40-50k. Mowiłem od poczatku, że hieny to exp bliżej 250 niż 150.

Kto z was gra tak naprawde paladynem na tym levelu? Bo ja gram i widze kolega @samarin też. Wychodzi na to że mamy takie same odczucia i sie zgadzamy. Pytanie do innych. Opowiadacie z wlasnego doświadczenia czy tylko mowicie to co sami uwazacie
@wiluxpl
Mam 250 już teraz i ciągle widzę że za niski level na efektywne bicie werelionow, a wyrmy z kolei są wkurzające bo mają dramatycznie niski xp. Kasa jest spoko bo u mnie np. lightning pendanty kosztują po 15k. No i trzeba co chwila zmieniać na crystaliny, bo uciekają na red hp. Ja nie widzę alternatywy dla hien aktualnie. Może niedługo skoczę na jakieś duo na asury, ale solo xp z diamondami
@wiluxpl: ale gracie 200+, mając ptaszysko, które bardzo dużo zmienia. Zresztą nawet z nim na 250 jest kilka dosłownie miejscówek w grze, gdzie można na delikatny plus wyjść. Przynajmniej na moim serwerze są do nich kolejki takie, że zapomnij jak sobie życia pod tibię nie układasz.