Aktywne Wpisy
Seba1991 +16
#sejm o na skrobanki i invitro wyskrobali pieniążki a na laptopy potrzebne do nauki już nie szkoda
perfumowyswir +78
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Co prawda będziesz się zrzucać w podatkach na 800+ i kredyt 0%, ale za prąd już zapłacisz 2x więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co prawda będziesz się zrzucać w podatkach na 800+ i kredyt 0%, ale za prąd już zapłacisz 2x więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tibia
Komentarz usunięty przez autora
@tomtom666
Ja byłem od 220 werehieny i świetny exp, profit przynajmniej 200k/h. Chociaż na 150 to mega łatwo o powrót do templa :D
Byłem po dodaniu cen strzałek, na imbu liczę z 50k/h, ale nie używam T3 many, tylko jedno T2 i jedno T1
Kto z was gra tak naprawde paladynem na tym levelu? Bo ja gram i widze kolega @samarin też. Wychodzi na to że mamy takie same odczucia i sie zgadzamy. Pytanie do innych. Opowiadacie z wlasnego doświadczenia czy tylko mowicie to co sami uwazacie
Mam 250 już teraz i ciągle widzę że za niski level na efektywne bicie werelionow, a wyrmy z kolei są wkurzające bo mają dramatycznie niski xp. Kasa jest spoko bo u mnie np. lightning pendanty kosztują po 15k. No i trzeba co chwila zmieniać na crystaliny, bo uciekają na red hp. Ja nie widzę alternatywy dla hien aktualnie. Może niedługo skoczę na jakieś duo na asury, ale solo xp z diamondami