Aktywne Wpisy

kopek +586
Kto dzisiaj idzie do pracy/roboty/kolchozu/obozu pracy/gułagu/fabryki/magazynu daje plusa na pocieszenie.
:(
#praca
:(
#praca

fsfdjf +5
baba chyba w końcu się zakochała bo zaczyna tęsknić za chłopem (widziałam się z nim wczoraj) i chciałaby podrapać go po głowie i tatuażach na ramionach ehhh staczam się i mi wstyd

Komentarz usunięty przez autora
Drugi taki to Jakub czarodziej.
Przy czym to chyba bardziej tyczy się kobiet, w sensie, że mężczyzna się stara, kupuje prezenty, zabiera na wycieczki, a paniusia i tak niezadowolona.
@Kenteris: z jednej strony tak, a z drugiej zapuszczenie się po wejściu w zwiazek i porzucenie jakichś hobby na rzecz seriali/piwka na kanapie po pracy to dość powszechny problem. A potem zdziwko że to nie działa. I druga sprawa, sporo
Nie wiem czy to zamierzone, ale takie kobiety usprawiedliwiają swoje lenistwo i to, że się podczas i po ciąży niesamowicie roztyły i nie robią nic, żeby poprawić swoje zdrowie, kondycje i
Jest to napisane dosyc lakonicznie, ale ma racje. A Sama otarlam sie o cos takiego i popadlam w obsesje, kompleksy i zaburzenia jedzenia. I musle ze sporo kobiet ma taka sytacje, bo spotkalam sie z tym nawet wsrod kolezanek ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A zadbana byłam i jestem, gotowałam i obecnemu też gotuje rzeczy