Aktywne Wpisy
Sebastix +90
Czy istnieje brzydszy budynek niż muzeum sztuki nowoczesnej w #warszawie? to jest z wygladu dosłownie chamski deweloperski ulep jebnięty w okolicy wysokiej zabudowy i innych ciekawych architektonicznie budynkow xd i to takie g---o z wyglądu że mam wrażenie że jak to skończą to będą wisiały na tym plakaty "sprzedam 50m2" albo "2 pokoje na wynajem" i jeszcze jakieś nagrody architektoniczne pewnie to dostanie xddd
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
tr488u3984fkmv +507
Oczywiście dziś karty nie otrzymałem, otrzymałem za to maila, że w sumie towaru to nie mają i planują zrealizować 15tego grudnia, choć oczywiście tego nie gwarantują. Czyli czysto świadomie wpisują na stan magazynowy jakieś losowe cyferki typu 99999 wiedząc że tylu nie będą mieli, bo nawet najprostsze rozwiązania dla e-commerce jak presta czy shopify potrafią aktualizować stan magazynowy real time.
Myślałem, że po wpadkach z PS5, 3080, Ryzenami, Radeonami #xkom uzna, że reputacja jest ważna. Jak właśnie się przekonałem niezbyt, klienta mają w dupie. Zostawiłem przez ostatni rok u nich ponad 10k zł, dużo mało nie wiem, ale dzisiaj to się kończy. x-kom dołącza do moreli na mojej liście "tych u których nie kupuję". Poczekam jeszcze do tego 15tego grudnia choć wcale nie wierze w jego realizację, a potem pewnie anuluje zamówienie i siano zgarnie Amazon jak się sytuacja na rynku wyklaruje, tam przynajmniej liczą się z opinią i zadowoleniem klienta.
#zalesie #januszex #rtx #nvidia