Aktywne Wpisy
daeun +243
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
restofme +1101
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Zapnijcie pasy, czas na realizację balonika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko majtek nie pogubić.
#gielda #tesla #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Dziś GS mowi: ładujcie po same jaja :)
To też poniekąd napisałem, żeby się mocno czegoś chwycić, bo to ostatnia faza naganiania ( ͡º ͜ʖ͡º)
Edit: żeby nie być gołosłownym, na teraz Tesla siedzi około 570$. Sprawdzimy za miesiąc (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Panowie,
wszyscy, jak jeden mąż, twierdzicie, że to balonik, że to naganianie, ostatnia faza itp. Wszyscy. Wiecie, co to oznacza?
Tesla będzie rosnąć. Nie dlatego, że mówicie, że nie. Bo jest unikalna technologicznie - ale o tym są już dziesiątki artykułów. Goldman Sachs to żadne źródło informacji. Wydaje mi się, że pudelek jest bardziej wiarygodny. Ale nawet ślepej kurze czasami się ziarnko trafi...
@Sabarolus: Fundusze ETF kopiujące S&P500 nie mogą mieć tego w swoim portfolio dopóki nie będzie oficjalnie w S&P500.
@Gingerale: Możliwe, że długoterminowo będzie rosnąć. Ale teraz cena jest napompowana właśnie przez dołączenie do S&P 500 (30+% w 2 tygodnie).
Jeśli wierzymy, że Tesla będzie rosnąć dalej to najrozsądniej akcje sprzedać i kupić po spadku.
@rzep: czemu nie?
Jesli taksiarze mówią o tesli, znaczy że można pakować mandzur (ʘ‿ʘ)
Ale oczywiście, żarty na bok, nie życzę uwalenia portfela. Siedzę w fotelu i wcinam popcorn ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
ogólnie co proponujesz? mogę kupić kilkanaście akcji.