*urwa nie mogę z podludzi którzy jarają się jakąś gierką, która nawet nie wyszła xD Skąd wy debile wiecie czy coś będzie dobre, skoro to nawet nie jest kontynuacja serii, tylko kompletnie nowa gra? Beka z was
Nikt normalny nie jara się czymś o czym niewiadomo kompletnie nic. I jeszcze te cringowe konferencje, bicie piany - po co to wszystko? Wyjdzie gra, to ją ocenimy, a takie gdybanie i pusta podjarka kojarzą mi się z dzieciarnią podniecającą się nadejściem świętego Mikołaja
@Arboree: ja czekam tylko na ten kwik polaczków i ten huk pękających dup jak okaże się, że ten klimat nie przypasuje większości, która kupiła te grę bo to gra naszego polskiego wspaniałego cdp red naszej dumy narodowej huuuraaaa husaaariaaaaa p0lacy!!!!
#bekazpodludzi #gry
@Arboree: to zupełnie jak twój wpis
Nikt normalny nie jara się czymś o czym niewiadomo kompletnie nic. I jeszcze te cringowe konferencje, bicie piany - po co to wszystko? Wyjdzie gra, to ją ocenimy, a takie gdybanie i pusta podjarka kojarzą mi się z dzieciarnią podniecającą się nadejściem świętego Mikołaja