Aktywne Wpisy

mirko_anonim +131
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a od żony tylko słyszę: "nie martw się, coś wymyślisz". Firma którą budowałem przez 7 lat, a która to posiadała autoryzację jednego z producentów elektroniki, wypowiedziała nam umowę z 14-dniowym okresem wypowiedzenia. Zwalnianie 15 pracowników, pomoc w znalezieniu im nowej pracy, wypowiedzenie lokalu, mediów, usług itd. To wszystko spoczywa teraz na moich barkach. Ktoś pewnie zapyta o powód rozwiązania umowy, że napewno
Muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a od żony tylko słyszę: "nie martw się, coś wymyślisz". Firma którą budowałem przez 7 lat, a która to posiadała autoryzację jednego z producentów elektroniki, wypowiedziała nam umowę z 14-dniowym okresem wypowiedzenia. Zwalnianie 15 pracowników, pomoc w znalezieniu im nowej pracy, wypowiedzenie lokalu, mediów, usług itd. To wszystko spoczywa teraz na moich barkach. Ktoś pewnie zapyta o powód rozwiązania umowy, że napewno

Pompejusz +246
Nieruchomości w rękach publicznych na tani wynajem? Ok ale żadnego k---a wykupu tego za bezcen. Państwo sfinansowało budowę - ma w rękach państwa zostać.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Tutaj grubo.
Typ robił live z trupem swojej laski.
Patologia na żywo!
Ruski znowu kilka leveli wyżej niż polskie patusy.
#patostreamy #danielmagical #rafatus
źródło: comment_1606930602YMh8ibacoZjpQnV8pYXGfR.jpg
PobierzJa się śmiałem z Syberii a nie z sytuacji.
Ładna była ale zmarzła.
źródło: comment_1606933308T4izWaLWPZD68AEdQe2PE0.jpg
PobierzOgólnie ten rosyjski stream to patola w pełnej krasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ta laska która umarła była p---------a.
Ten koleś był w związku z inną laska.
Filmów jest kilka ale więcej słychać niż widać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16069344204VfCgXijLR3m24bqL2o7XH.jpg
PobierzNie pytaj mnie jak się zachowuje ciało trupa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora