Wpis z mikrobloga

Tak oglądam tego dajmonta i naszła mnie taka refleksja jak można zmarnować prawie całe życie na uniwersum meneli z białegostoku samemu w tym bezpośrednio nie uczestnicząc.. komentować, tworzyć filmy ,animacje jakieś kroniki, poświęcać na to wolny czas zamiast znaleźć sobie jakieś fajne zajęcie, nie wiem spędzić czas z dzieckiem. Przecież to jest Choroszcz. Tak teraz na to spojrzałem trzeźwym okiem i my wszyscy jesteśmy #!$%@?, ale jeszcze nie tak bardzo jak ludzie ktorzy założyli kanały i komentują egzystencję dwójki bezrobotnych meneli i pasożytów co na nich zarabiają, przecież to jest k**wa chore.
#kononowicz
  • 8
@MarianJanuszPatrykPazdzioch: no to jest fenomen. Dopiero długo po us17 badacze będą mogli to sensownie ocenić. Dlaczego? Jak to było możliwe? Na pewno powstanie o tym książka/publikacja naukowa a może i dwie. W tym momencie trzeba sobie przypomnieć co pisał Hegel. Sowa Minerwy zaczyna swój lot o zmierzchu a nie o świcie. Więc pospieszyłes się że stwierdzeniem, że tracimy życie na obserwację uniwersum.
@Kantarek: wlaanie ze bardziej. Bo ci co ingeruja robia na tym jakis hajs. Po to tam siedza . Taki dodatek do pensji . Najbardziej #!$%@? sa ci co sla kase. Bo nie dosc ze #!$%@? im zycie to jeszcze laduja w to kapuste.
@TomaszEn: Zgodzę się z tym, że najbardziej chorzy są Ci, którzy ślą kasą. Ale Ci, którzy na szkolnej zarabiają, wszelcy orbiterzy - są po prostu krótkowzroczni. To nie jest hajs który ustawia do końca życia, nie ustawia nawet na dekadę. Zostaje za to wieczna hańba i oglądanie się za siebie na ulicy, dziwne spojrzenia w sklepach, coraz bardziej realne wraz z postępującym dogorywaniem warmianina ewentualne problemy z prawem. To trochę jak