Wpis z mikrobloga

Niestety za późno na #wykopaka, a że chciałem obdarować kogoś prezentem na Święta to robię małe #rozdajo / #konkurs.

Jeśli chcesz wziąć udział w akcji „PrankoPAKA”
daj plusa i opisz poniżej - w minimum 10 słowach - co chciałbyś dostać, a Mikołaj Pranko spróbuje spełnić Twoje marzenie... albo jego część, przy okazji dorzucając coś od siebie. ʕʔ

Spośród wszystkich komentarzy poniżej wybiorę 3 osoby do których powędruje PrankoPaka!
Powodzenia i zapraszam do zabawy! ( ʖ̯) #prankothewolfdog
#prankopaka #glupiewykopowezabawy #ciekawostki #rozrywka #zwierzaczki dzięki za inspiracje @wykoPAKA
pranko_csv - Niestety za późno na #wykopaka, a że chciałem obdarować kogoś prezentem ...

źródło: comment_1606658104NjsrXHH4CEKQGzp9TbBf2O.jpg

Pobierz
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pranko_csv: na święta kupiłam mojemu huskiemu drugiego huskiego ale dla siebie bym chciała jakaś podwójna smycz z leśnym/wilczym wzorem dla dwóch diabłów syberyjskich albo rękawiczki z wilczym wzorem żeby mi nie bo zimno w łapki jak idę z pieskami na spacer
  • Odpowiedz
@pranko_csv: ja bym chciała jakieś fikuśne pierdółki do bullet journala: taśmy washi, pisaczki, naklejki, farbki, pieczątki, najlepsze motywy to kotki, czerń, turkus, złoto, zielone roślinki i kotki ()
A poza tym to kinder-czekoladę i zabaweczki dla kotka którego niedługo bierzemy ze schroniska
  • Odpowiedz
@pranko_csv: O rany, chciałabym się wymienić prezentami z takim wspaniałym celebrytą jakim jest pranko <3 A chciałabym dostać paczkę slodyczkow i cieplutki szaliczek żeby mnie grzał w te chłodne dni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@pranko_csv: a ja bym chciała szafę modułową (taką składaną z plastikowych paneli), żeby zrobić z niej wybieg dla świnek ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz