Niestety za późno na #wykopaka, a że chciałem obdarować kogoś prezentem na Święta to robię małe #rozdajo / #konkurs.
Jeśli chcesz wziąć udział w akcji „PrankoPAKA” daj plusa i opisz poniżej - w minimum 10 słowach - co chciałbyś dostać, a Mikołaj Pranko spróbuje spełnić Twoje marzenie... albo jego część, przy okazji dorzucając coś od siebie. ʕ•ᴥ•ʔ
@pranko_csv: na święta kupiłam mojemu huskiemu drugiego huskiego ale dla siebie bym chciała jakaś podwójna smycz z leśnym/wilczym wzorem dla dwóch diabłów syberyjskich albo rękawiczki z wilczym wzorem żeby mi nie bo zimno w łapki jak idę z pieskami na spacer
@pranko_csv: Ja to zawsze chciałem samochodzik taki na sterowanie nie jakiegoś bubla co sam skręca(takie zazwyczaj dostawałem) tylko tak ze faktycznie sam nim steruje (づ•﹏•)づ
@pranko_csv: ja bym chciała jakieś fikuśne pierdółki do bullet journala: taśmy washi, pisaczki, naklejki, farbki, pieczątki, najlepsze motywy to kotki, czerń, turkus, złoto, zielone roślinki i kotki (。◕‿‿◕。) A poza tym to kinder-czekoladę i zabaweczki dla kotka którego niedługo bierzemy ze schroniska
@pranko_csv ja to bym chciała święty spokój i znowu moje piesku. Nie mam co liczyć ani na jedno, ani drugie, więc wystarczy mi pudło cukierków i ładne memeski z pieskami ¯_(ツ)_/¯
@pranko_csv: O rany, chciałabym się wymienić prezentami z takim wspaniałym celebrytą jakim jest pranko <3 A chciałabym dostać paczkę slodyczkow i cieplutki szaliczek żeby mnie grzał w te chłodne dni.
Jeśli chcesz wziąć udział w akcji „PrankoPAKA”
daj plusa i opisz poniżej - w minimum 10 słowach - co chciałbyś dostać, a Mikołaj Pranko spróbuje spełnić Twoje marzenie... albo jego część, przy okazji dorzucając coś od siebie. ʕ•ᴥ•ʔ
Spośród wszystkich komentarzy poniżej wybiorę 3 osoby do których powędruje PrankoPaka!
Powodzenia i zapraszam do zabawy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ #prankothewolfdog ✓
#prankopaka #glupiewykopowezabawy #ciekawostki #rozrywka #zwierzaczki dzięki za inspiracje @wykoPAKA
@pranko_csv: Coś ściemniasz, że nie udało Ci się zapisać do zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poza tym to kinder-czekoladę i zabaweczki dla kotka którego niedługo bierzemy ze schroniska
Komentarz usunięty przez autora
Święty Prankołaju,
w tym roku proszę o
- zestaw ołówków grafitowych
- wydrukowane zdjęcie Pranko z autografem w