Aktywne Wpisy

karollq 0
czemu nikt się nie czepia #indie albo #pakistan o b--ń atomową i im jej nie blokują a #iran już tak? Czy nie powinno być tak że państwa które miały / mają b--ń atomową powinny zwalczać każdy kraj dążący do b---y atomowej? Albo w drugą stronę, zezwolić na to i każdy kraj do odstraszania powinien mieć swoje głowice nuklearne

Bo słowa to tylko słowa.
A chce też czynami.
Zdj dla uwagi z dziś
źródło: comment_1606512780Q0TfPrA6ZvBUdQz9PBCes6.jpg
PobierzMyślę że przede wszystkim pilnować w miarę moich możliwości aby nie pił alko by to zapoic...
Rok 2020 jest najgorszy...
A będzie jeszcze gorzej..
Jeśli jest nawet względnie wierzący ząmow mszę za jego ojca, w tym kościele w którym będzie pogrzeb, utrzymuj z nim stały kontakt zadzwoń coś kilka dni, i daj mu się wygadać
@SStoumer: czasem trzeba się napić, czasem alko pomaga wyrzucić z siebie emocje, chodzi o to żeby alko nie stało się zwyczajem. To tak jak z psychotropami.
Ale niestety przyjaciel ma lekki problem z alko.
Ja ja ale już się ogarniam.
Często imprezuje w sposób że łapie się z kimś i w aucie pije
No porostu za często.
Ale coś czuję że przez tą tragedię akurat nie będzie tego
Dokładnie.
Najlepiej się jeździ po mieście kiedy jest mokro.
Światła i noc.
Kiedyś Patton powiedział coś w stylu, że nie należy rozpaczać po zmarłych, a podziękować za to że byli. Z tym że to rada chyba na trochę później, ten pierwszy moment bywa
Komentarz usunięty przez autora
Resztę musi ogarniać sam z rodziną.
Od siebie dodam, że po stracie ojca najbardziej brakowało mi kogoś do pogadania o pierdołach, o niczym, z którym mogłem wyjść na rower czy wypić browar czy tam kilka. Nie narzucaj się, ale bądź pod telefonem. Przez tydzień, dwa może trzy ale pamiętaj że ty też masz życie i po tym