Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/masz_fajne_donice_rxKAuSxIZk,q60.jpg)
Hej wykopki rozumiem że nie lubicie już za coś Ukrainy(bo zboże do nas wysyła najpewniej??) ale nie dawajcie się nabrać na każde gówno które przeczytacie.
Jakaś patusiara napisała że pobito jej męża po czym się okazało że to mąż najpierw obrażał Ukraińca a potem z łapami do niego wyskoczył i dostał.
A 770 wykopków wykopało, tylko 170 miało jakieś wątpliwości.
Krytyczne myślenie kompletnie wysiadło, nienawiść do Ukrainy zaślepiła resztki logicznego myślenia?
#
Jakaś patusiara napisała że pobito jej męża po czym się okazało że to mąż najpierw obrażał Ukraińca a potem z łapami do niego wyskoczył i dostał.
A 770 wykopków wykopało, tylko 170 miało jakieś wątpliwości.
Krytyczne myślenie kompletnie wysiadło, nienawiść do Ukrainy zaślepiła resztki logicznego myślenia?
#
![](https://wykop.pl/cdn/c3201142/461e23d01dfb74a234796cd557642f546205f0b853092df52312a57e14f7a223,w150.jpg?author=masz_fajne_donice&auth=fd69e8559c3549cf9229da044da38e19)
![](https://wykop.pl/cdn/c0834752/2ebaf44b4f06b2cedf2d6ef80ba3ceb1969f5ab4592d8e0edea5988e0910f59e,q60.jpg)
Jaque +3
wgl dzisiaj byłem w Dino pierwszy i ostatni raz. Jak baba na mięsnym ogarnela, że nie ogarniam wagi, to najpierw powiedziała że ja ukr a potem że w szkole w podstawówce to było. #!$%@? z mięsnego będzie mnie uczyć.
i dostał mandat
nie za to, że pies srał (bo sprzątamy)
nie za to, że deptał trawnik (jeszcze bym zrozumiała)
tylko za brak maseczki
Mandatu nie przyjął
Stwierdził, że największym zagrożeniem epidemiologicznym byli policjanci podchodząc do niego i to #!$%@?
Z jednej strony nie pochwalam antymaseczkowców
Z drugiej strony noszenie maseczki na otwartym terenie, kiedy jesteś w znacznej odległości od innych jest głupie
Ciekawe jak się sprawa teraz potoczy :D
#koronawirus #maseczki #policja
@Jebwleb: koszty sądowe to pewnie będzie ze 30zł, a nawet jak będzie 100 xD no cóż. Nie zbiednieje jeszcze. I tak dostał mandat na 100zł a mógł na 500
@kt13: Dlatego ja mam zawsze na szyi komin i sobie mogę podciągnąć. Też uważam że na otwartej pustej przestrzeni maska to debilizm.
Jak dostaniemy 10 tysi to nie omieszkam się pochwalić xD
@kt13: jakkolwiek doszukiwać się logiki w działaniach państwa z dykty to tutaj chyba chodzi o to, że mija się z ludźmi, wejdzie do sklepu, jeśli blok to klatka winda itp. Nikt by jej nie nosił stojąc na przejściu, w windzie itp. W parku/lesie nie musisz nosić jeśli możesz zachować odstęp.
@bialegomisa: no ale się nie minął. Nie dostał mandatu na klatce, a w sklepie zawsze mamy maseczki. W zasadzie to jedynymi świadkami tego mandatu był niebieski, pies i dwójka policjantów, którzy do niego specjalnie podeszli. Ja bym pewnie maseczkę na
@kt13: Przecież jak deptał trawnik to był na terenie zieleńca, mógł legalnie nie mieć maski ¯\_(ツ)_/¯
@kt13: No to można mu dać za deptanie ale to spółdzielnia by musiała zgłosić ale nie za brak maski bo jest na zieleńcu tak czy inaczej. No chyba że lazł chodnikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Niewiemja: jego hajs, jego sprawa ^^
Nawet jakby za to zamykali to trudno, no...
teraz podobno trendy mieć faceta w ZK xD