Wpis z mikrobloga

To jest dla mnie niewiarygodne jaką karierę zrobiła ta cała Wieniawa, osoba znana z tego że jest znana i że świeci wszędzie cyckami i dupą. Ostatnio nawet z lodówki wyskakuje. Ktoś taki, w wieku 21 lat jest milionerem i trzepie morze hajsu nie mając żadnych kwalifikacji i nie robiąc tak naprawdę nic konkretnego. No boli mnie dupa z tego powodu, nie ukrywam. A już totalnym przegięciem jest, że ma hasło encyklopedyczne na wikipedii i to kurvva rozpisane jak u jakiegoś Piłsudskiego xD

#przegryw #zalesie
KosmicznypiesKazak - To jest dla mnie niewiarygodne jaką karierę zrobiła ta cała Wien...

źródło: comment_1606249151x4ZcbggD2osFXzh6YrhXju.jpg

Pobierz
  • 28
@swza: kurvva, taka z niej aktorka jak ze mnie żołnierz w call of duty. Nawet w tym bekowym artykule na wikipedii jest napisane, że jej role to rodzinka.pl i mnóstwo ról epizodycznych i drugoplanowych w polskich gównoserialach. Nie ma nawet jednej dobrej roli, w przeciwieństwie do chociażby Michaliny Łabacz. A jej piosenek to nie kojarze nawet z takich komercyjnych gównostacji jak rmfka. Więc nie, nie #!$%@?ę głupot. Zresztą w ostatnim zdaniu
@Kosmiczny_pies_Kazak: Nie no miała na bank jedną piosenkę, którą eska #!$%@?ła na okrągło i jedna, która mi się faktycznie podoba (na składance flirintini). Ma jakiś tam talent i choćbyś bóldupował na wykopku cały rok to jej tego nie odbierzesz. Nie sądzę, że zrobiła kariere tylko dzięki temu, że dobrze wygląda a to, że napewno jej to nie zaszkodziło - nawet w tych gównoserialach gra jednak lepiej niż poziom jakiś normalnych ludzi
@swza: no i widzisz, tu pies pogrzebany, nie słucham eski. Za to dzisiaj na onecie i gazeta.pl wyskoczyły mi ze 3 artykuły o niej, że ma nowego chłopaka i coś tam że pokazuje dupę w leginsach w górach. Wcześniej pokazywała cycki w reklamie Apartu i właśnie pierwszy raz sprawdzałem kto zacz, bo wszędzie wyskakuje a nie mogłem skojarzyć kim ona w ogóle jest. Talent xD. Przykro mi, ale z tego właśnie
@Kosmiczny_pies_Kazak: ty się zagalopowałeś troszki, żaden ze mnie jej fan, nie śledze jej poczynań i w sumie wiem tylko, że grała w rodzince.pl i o tych piosenkach o których napisałem jednakże uważam, że twoja reakcja jest przeszadzona i ta dziewczyna jednak ma jakiś talent ogólnie.
Mnie tylko dziwi fakt, że kobieta jest tak młoda, a ja ją co 2 miesiące widzę z nowym partnerem.
Ja rozumiem, młodość, sława, hormony, potrzeby, ale unikam generalnie portali plotkarskich, ig, a jak przez przypadek coś się czasem trafi to tylko widzę nagłówek "Aktorka Wieniawa z nowym parterem na wakacjach w Ugandzie", "Aktorka Wieniawa z nowym partnerem na grzybach w lesie" - i co nie patrzę, to morda faceta inna zawsze.

Nie
Ale wiesz, że taka kariera to nie jest żaden przypadek, żadne szczęście, ani zasługa talentu, tylko coś za co płaci się grube pieniądze?
Za darmo gazety o niej nie piszą.