#rzeczoznawca #opinie #buty #sneakers #modameska #streetwear #runcolors #nike #airmax #reklamacja #zakupy #sklepyinternetowe Mirki, złożyłem reklamację do runcolors na Air Maxy z rozszczelnioną poduszką. Sklep nie odpowiadał na maile, więc zleciłem ekspertyzę rzeczoznawcy Katarzyna Wegner ul. Piotrowskiego 11/5 85-098 Bydgoszcz Jakież jest moje zdziwienie, że opinia miała być wystawiona do 29.10.2020, a biuro nie odpowiada na kolejne maile z pytaniami o termin przekazania przesyłki zwrotnej. Ważne, że szekle się zgadzają ( ͡€ ͜ʖ͡€) Zróbcie zasięgi, żeby ktoś inny się nie naciął.
@Alex_mski: jak im napisałem miesiąc temu, że opłata wniesiona i dosyłalem jakieś ich pomiary, to odpowiedź, że przyjęli fakt zapłaty zajęła im góra 5 minut. Także podejrzewam, że zaglądają ( ͡°͜ʖ͡°) dzwonić też próbowałem. Zgadujesz? ( ͡°͜ʖ͡°)
@JerzyDabczak: Nie wspomniałeś we wpisie o tym, ze dzwoniłes, a wydaje mi się to podstawowym źródłem kontaktu w takiej sytuacji. Ja bym dzwonił co chwilę dopóki bym się nie dodzwonił ¯\_(ツ)_/¯
Mirki, złożyłem reklamację do runcolors na Air Maxy z rozszczelnioną poduszką. Sklep nie odpowiadał na maile, więc zleciłem ekspertyzę rzeczoznawcy
Katarzyna Wegner
ul. Piotrowskiego 11/5
85-098 Bydgoszcz
Jakież jest moje zdziwienie, że opinia miała być wystawiona do 29.10.2020, a biuro nie odpowiada na kolejne maile z pytaniami o termin przekazania przesyłki zwrotnej. Ważne, że szekle się zgadzają ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Zróbcie zasięgi, żeby ktoś inny się nie naciął.