Aktywne Wpisy
robert5502 +767
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
pearl_jamik +74
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.8% (704)
- nie 53.2% (800)
- prawidziwy filtr UV a nie dymione szkło w garażu u Chionczyka
- prawdziwa polaryzacja
- lustrzana powierzchnia
Budżet:60-250zł
A jak zainwestujesz np. w Rudy Project, to masz bardzo duże szanse, praktycznie 99%, że
@inyourface: no chciałbym coś sprawdzonego. Moze być aliexpress nawet. Najważniejsze żeby ktoś potwierdził UV miernikiem oraz polaryzację na testerze
@grzemach: ok
Komentarz usunięty przez moderatora
Prawie cały sezon jeździłem w górskich okularach (troche tego mam po prostu), ale na rowerze mi nie pasowały bo się zsuwały z nosa w takiej pochylonej pozycji. Mam jeszcze 3 inne modele górskich okularów (rozpiętość cenowa 300-650zł) i jak sobie "gołym okiem" porównam z tymi decathlonowymi, to samo przyciemnianie jest legitne. Ale gołym okiem to
@Adwokat_Boga: W takim jeżdżę, a drugi mam zapasowy na promocji kupiony za 25zł.
@HenryMorgan: To wysoko cenisz swój mózg, widzę.
@HenryMorgan: Otóż to. Powinien się rozpaść przy odpowiednio mocnym uderzeniu. Nie przy najlżejszym, ale też nie powinien być zbyt wytrzymały. Technologii rakietowych tam nie ma, ale nie kupiłbym kasku tańszego niż 150 zł, a jeśli mam dopłacić za MIPS, w którym jest więcej marketingu niż rzeczywistej skuteczności, to dopłacę dla tych o kilka procent mniejszych obrażeń, bo mimo wszystko lubię nie
@HenryMorgan: ta, jasne xD Lidlowy kask za 50zł - wypadku w nim nie chciałbym mieć - znam kogoś, kto taki wypadek miał, kask #!$%@?ł się na części. W każdym markowym kasku Giro czy Bellu za 150zł+ masz w środku zalaną linkę z włókna która trzyma kask w całości, aby po upadku nie szorować gołą głową po ziemi...
Moja rada to mierzyć i brać najwygodniejsze.