Wpis z mikrobloga

#wedlinydomowe #bojowkawedliniarska #wedliniarstwo #gotujzwykopem #gzw

Takze tak wyglada kielbaska po obeschnieciu, w komentarzu zdjecie przekroju o ktore prosil ktos z komentarzy do wpisu z piatku

W smaku bardzo delikatna, z grubsza twarda, z wyczuwalną nutą kolendry, pieprzu i oczywiście soli. Jak dla mnie mega, kawałki szynki są widoczne w przekroju i czuć je pod zębem. Jest z lekka tłustawa, ale to mi nie przeszkadza - wręcz przeciwnie, jest super smaczna. Dla mnie ideolo.

Zawołam tych z poprzedniego wpisu, nie gniewajcie się ale jaram się tą kiełbą jak dzieciak.
portomaszborewicz - #wedlinydomowe #bojowkawedliniarska #wedliniarstwo #gotujzwykopem...

źródło: comment_1606062968tv1fqxInpFCc2iqZ0kaVtN.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz