Aktywne Wpisy
GeDox +1110
Od dziś, co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony do polskiego aresztu.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
![GeDox - Od dziś, co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony d...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/004fcd0b86a1771101f2c4de16a1d827dabc40a6f15bf2520c0e7a20e273be10,w150.jpg?author=GeDox&auth=f174549a29e04f075498785a27cbf286)
źródło: c740f4afdc0172b78b30769afcfbcbf06085eae2f74b8be325c8bca7358fdc4c
Pobierz![Docent_Jan_Mula](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Docent_Jan_Mula_pzO47jWMMr,q60.jpg)
Docent_Jan_Mula +132
Takze tak wyglada kielbaska po obeschnieciu, w komentarzu zdjecie przekroju o ktore prosil ktos z komentarzy do wpisu z piatku
W smaku bardzo delikatna, z grubsza twarda, z wyczuwalną nutą kolendry, pieprzu i oczywiście soli. Jak dla mnie mega, kawałki szynki są widoczne w przekroju i czuć je pod zębem. Jest z lekka tłustawa, ale to mi nie przeszkadza - wręcz przeciwnie, jest super smaczna. Dla mnie ideolo.
Zawołam tych z poprzedniego wpisu, nie gniewajcie się ale jaram się tą kiełbą jak dzieciak.
źródło: comment_1606062968tv1fqxInpFCc2iqZ0kaVtN.jpg
Pobierz@okretowy_sanitariat: czas umowny - dopoki w najgrubszym batonie temperatura nie osiagnie 72 stopni C
@wilku88: https://youtu.be/E50zD_zeod0, jednak ja robiłem z 2,5kg wsadu + do przypraw o ktorych mowi Czaruś dodałem majeranek i wędzoną paprykę suszoną