Wpis z mikrobloga

Sobota wieczór i trzeba iść do roboty, przegwizdane. Wołałbym posiedzieć w domu i oglądać jakieś mordobicie z lat 80tych, no ale co zrobić. Na chleb i internet trzeba zarabiać. Przynajmniej poniedziałek wolny (coś za coś).
#przegryw #weekendwpracy #przegrywpo30tce
CulturalEnrichmentIsNotNice - Sobota wieczór i trzeba iść do roboty, przegwizdane. Wo...

źródło: comment_16059740181ugd2GXHlDDIYdO6L3WxN1.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JamnikWallenrod: Właśnie wróciłem. Nigdy specjalnie nie przepadałem za Questem (1996), za bardzo przypominał mi Krwawy sport (1988). Pomysł na film wyszedł od JCVD oraz Franka Duxa (samozwańczego mistrza kumite, którego wyolbrzymiony życiorys posłużył za kanwę Krwawego sportu). Krwawy sport to wciąż klasyka (choć stworzona przez osobę mitomana jakim był Dux) to dla mnie jeden z najlepszych filmów gatunku.
  • Odpowiedz
@CulturalEnrichmentIsNotNice:

Krwawy sport to wciąż klasyka (choć stworzona przez osobę mitomana jakim był Dux) to dla mnie jeden z najlepszych filmów gatunku.

Serio? Jak bardzo kocham Kickboxera, tak Krwawy sport to jest dla mnie porażka. Jak byłem mały to podobal mi się srednio, jak przypomnialem sobie po latach - o Panie! to czysta komedia. Szczególnie zawodzi choreografia walk - porównując ja do Kickboxera. Niby okładają sie po gębach a masz
  • Odpowiedz