Wszyscy się szarpią o grafikę, a mnie niepokoi jak marketingowo totalnie zlewają gameplay w tej grze. Ciągle tylko łażenie i gadanie, łażenie i gadanie, cut-scenka, łażenie i gadanie. Od wielkiego dzwonu walka na zasadzie "hold left click to proceed", numerki latają. Chyba tylko w zeszłym roku pokazali bardzo pobieżnie trzy buildy i tyle. I łażenie i gadanie. #cyberpunk2077
@Goryptic: bo przecież tak będzie wyglądał gameplay xDD To nie będzie strzelanka, gdzieś któryś z devów mówił że to jest przede wszystkim rpg a strzelanie i tak jest opcjonalne bo można całą gre przejść bez zabijania. Na początku promowali sporo strzelania bo jakoś masy trzeba przyciągnąć.
@Goryptic ja przede wszystkim oczekuje dobrej fabuły, ciekawych wyborów itd., Wiedźmin 3 też w duzej mierze polegał na robieniu tego samego, a mimo to okazał się hitem
@Goryptic: ale wiesz, że oni specjalnie dobierają jakieś misje które są pocięte żeby tylko pokazać grę od strony technicznej plus jak wyglądają cutscenki? co Ty byś chciał? żeby Ci całą grę zaspoilerowali czy co
@Goryptic: No a co mają więcej pokazać? Łażenie i gadanie pokazali, trochę strzelania pokazali. Trochę jazdy samochodem pokazali. Kawałki zadań pokazali. Przecież nie będą całego jednego zadania za spoilerami pokazywać. IMHO i tak już pokazali bardzo dużo. A IMHO wcale nie musieli. Wielu wydawców pokazuje dużo mniej przed premierą.
@Arekt: po co mi wiedzieć na czym polega rozgrywka? Pewnie po to, żeby wiedzieć na czym polega rozgrywka. Bo jeśli ma polegać na tym, że chodzę od postaci do postaci i wybieram opcje dialogowe, to taką grę to ja miałem 40 lat temu i się to nazywało "gra paragrafowa".
@Goryptic: pokaż mi grę która tak chętnie pokazywała swojego gameplaye, na yt masz 1 gameplay 48 minutowy drugi 20 minutowy z 10 trailerow, jeśli na ich podstawie nie potrafisz zobaczyć czy gra Ci sie podoba czy nie to chyba musisz poczekać na premiere i obejrzeć całą serie lets play cyberpunk u rocka czy innego youtubera
@Arekt: nie chodzi o ile, tylko co. Dwuminutowy trailer z zasranego Darkest Dungeon pokazuje więcej faktycznej rozgrywki niż cokolwiek co do tej pory CDP pokazał o Cyberpunku.
@Tyraxor: fajnie, że będzie miała fabułę. A będzie też się dało w to grać, czy tylko czytać? Bo łażenie i gadanie to nie jest gra. Łażenie i gadanie to jest tylko pretekst, tak się wyznacza cele dla
#cyberpunk2077
@Goryptic: xD
IMHO i tak już pokazali bardzo dużo. A IMHO wcale nie musieli. Wielu wydawców pokazuje dużo mniej przed premierą.
@Goryptic: a nie pokazali? xD
@Arekt: po co mi wiedzieć na czym polega rozgrywka? Pewnie po to, żeby wiedzieć na czym polega rozgrywka. Bo jeśli ma polegać na tym, że chodzę od postaci do postaci i wybieram opcje dialogowe, to taką grę to ja miałem 40 lat temu i się to nazywało "gra paragrafowa".
@Goryptic: O nie, gra będzie miała fabułę!
@Tyraxor: fajnie, że będzie miała fabułę. A będzie też się dało w to grać, czy tylko czytać? Bo łażenie i gadanie to nie jest gra. Łażenie i gadanie to jest tylko pretekst, tak się wyznacza cele dla