Wpis z mikrobloga

Hej Mireczki, problem taki ze robilem zakupy w 11.11 i zostaly one od razu anulowane przez kwestie bezpieczenstwa? rozmowa na chacie, anulacja platnosci zeby szybciej dostsc zwrot i obietnica ze nie powinno sie to wydarzyc powtornie. Zwrot otrzynalem po 5h i znow sprobowalem. Ta saam sytuacja, zakup zakonczony z powodu bezpieczenstwa. Chat i znow anulacja zamowienia, jednak dzis 18.11 a pieniedzy nadal nie ma.
Probuje sie dobic ma chat do Chinczyka, ale tylko EVA bot sie odzywa i nie mogr dobic sie do jakiegos prawdziwego konsultanta.
Revolut tez powiadomiony.
Mozna cos zrobic jeszcze? jak sie dobic w tym chacie so prawdziwej osoby?
#aliexpress #zakupyzchin
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SAIDED: Ale ze względów bezpieczeństwa, że coś z transakcją, czy że ze względów bezpieczeństwa nie mogą tego towaru wysłać do Polski?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SAIDED: Chyba chodzi o to, że system podejrzewa Cię o multikonto i używanie kuponów na tych kilku kontach. Spróbuj użyć innego kompa na innym adresie IP jeżeli masz taką możliwość.
  • Odpowiedz
  • 0
@SAIDED Mi w ubiegłym roku tak "zniszczyli" konto. Nie mogłem nic powyżej kilku dolarów kupić, bo zaraz anulowali tak jak Tobie. Skończyło się założeniem nowego konta i tu już nie miałem takich problemów.
  • Odpowiedz
@lyncz: no wlasnie p------y normalnie kupuje. Ehh, problem w tym ze nie umiem teraz polaczyc sie jeszcze z jakims prawdziwym konsultantem tylko ten BOT, który nic nie pomaga.
  • Odpowiedz